Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan csajok akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan csajok akiket izgat elvenni egy srác szüzességét vagy csak fordítva van ilyen ?

Figyelt kérdés
dec. 6. 06:21
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Vannak.
dec. 6. 07:20
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

mindig felizgat, ha erre nyílik lehetőségem

24l

dec. 6. 07:25
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szűz vagyok, csajok valaki?
dec. 6. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Én is, én is!
dec. 6. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fuh de tetszene
dec. 8. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Igen.

Életem során három szűz pasival is voltam. A legelső volt a leghosszabb kapcsolatom, ő 21 éves volt. Aztán volt egy 19 éves pasim, aki eléggé kocka volt(de nem nézett ki annak, csak tipikus informatikus volt belsőre, és nagyon zárkózott). Nagyon élveztem tőle elvenni a szűzessegé, és oltári meneteket nyomtunk volt, hogy egésznap. Majdnem egy évet voltunk együtt, de nem kaptam meg tőle az ágyon kívül meg sehol azt a figyelmet, amit akartam, és így vége lett.

Már 20-on picit túl voltam, mikor azt mondtam, hogy ah, még egy szűz már tuti nem lesz. Nincs olyan szerencsém. Ezután a kijelentésem után viszont megismertem a jelenlegi páromat, aki az volt. :D És azóta is együtt vagyunk. De már nem is vágyom másra. :)

És miért jó egy szűz pasival? Mert nincsenek idióta berögződései, például hogy a jeget lékelő, kapálózó ujjai jó bármelyik nőnek is, mikor örömet nem tud okozni, csak fájdalmat. Meg egy szűzben általában van gyengédség, ami egy tapasztaltabb pasira nem mindig jellemző. Egy tapasztalt el van magától szállva, hogy ő 10/10-es az ágyban minden nő szerint, aztán valahogy mindig kiderül, hogy max a szája nagy, semmi más, és a teljesítménye is közel 0. :D

Egy szűz pasit viszont úgy formálsz nőként, ahogy akarsz. Az a te igényeidet fogja ismerni csak, míg veled van. Oké, az elején nem zökkenőmentes, de bele lehet jönni. Türelem kell viszont mindkét fél részéről, de ha az van elég, meg kitartást, kölcsönös figyelem, akkor brutál jó köröket lehet nyomni.

dec. 14. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Pasikènt engem foglalkoztatnak a szűz lànyok szîvesen megismernèk egyet komoly kapcsolatra
dec. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!