Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony a barátnőm és nem kívánom annyira. Mit kellene tennem?
Jól megértjük egymást és szeretjük is de testileg nem kívánom annyira. Ő nagyon szereti velem a szexet, én pedig eljátszom, hogy én is, persze annyira nekem sem rossz. Ha valahogy pár kg-t hízna tökéletes lenne…
Erről nem mertem szólni neki mert félek, hogy megbántom.
Mit tennétek a helyemben?
33F, 27L
Ha egy kórosan vékony lányról van szó, mindenki biztat, hogy maradj vele, hogy k.rkgasd rendesen.
De ha egy olyanról van szó, aki dagadtabb egy kicsit, akkor az már egyből zsírdisznó és ki kell dobni, de legalábbis le kell tagadni mások előtt.
Pedig az egyik nem tud hízni, a másik nem tud fogyni. Hát igen, az a lényeg, hogy vékony legyen a lány, mindegy, mennyire...
Majd pár év múlva meghízik úgyis ...
Fuu de egy tipikus maradi gondolkodás ez .. manapság már egy csomó 40-es nő is csúcsformában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!