Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vékony a barátnőm és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony a barátnőm és nem kívánom annyira. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Jól megértjük egymást és szeretjük is de testileg nem kívánom annyira. Ő nagyon szereti velem a szexet, én pedig eljátszom, hogy én is, persze annyira nekem sem rossz. Ha valahogy pár kg-t hízna tökéletes lenne…

Erről nem mertem szólni neki mert félek, hogy megbántom.

Mit tennétek a helyemben?

33F, 27L

dec. 13. 18:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Nekem istennő lenne, átpasszolhatnád pàr menetre
dec. 13. 22:34
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy kórosan vékony lányról van szó, mindenki biztat, hogy maradj vele, hogy k.rkgasd rendesen.

De ha egy olyanról van szó, aki dagadtabb egy kicsit, akkor az már egyből zsírdisznó és ki kell dobni, de legalábbis le kell tagadni mások előtt.

Pedig az egyik nem tud hízni, a másik nem tud fogyni. Hát igen, az a lényeg, hogy vékony legyen a lány, mindegy, mennyire...

dec. 14. 01:16
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 30 éves koromig én is gebe voltam, utána csak úgy szaladtak fel a kilók. Nekem még fogamzásgátlót is írt a nődoki, hogy hízzak kicsit. Csak én nem szedtem be mikor nem is volt kapcsolatom se. 😅Ez genetika és hormonális kérdés a legtöbbször.
dec. 14. 07:58
 24/28 anonim ***** válasza:

Majd pár év múlva meghízik úgyis ...

Fuu de egy tipikus maradi gondolkodás ez .. manapság már egy csomó 40-es nő is csúcsformában van.

dec. 14. 08:58
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Inkább örülj neki én mindig egy vékonyabb nőre vágytam de sose jött össze!
dec. 14. 08:58
 26/28 anonim ***** válasza:
33%
Ember, inkább örülj neki. Nem fulladsz meg, ha rád ül, nem köpöd ki a tüdődet. Felülről nem kell tartanod magad, mert rá tudsz ráfeküdni. Én inkább örülnék ennek.
dec. 14. 10:22
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Valamit kitalálunk. Ez miatt nem fogok szakítani, mert jól megvagyunk.
dec. 14. 11:59
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
nem értelek....bár csak nekem lenne egy vékony csajom, hu de boldog lennék
dec. 15. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!