Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet plázacica külsejű barátnőm kis pénisszel?
12 cm a péniszem, vékony, de nagy a makkom.
Lehet ilyen Gold Digger barátnőm, ha lenne elegendő pénzem?
Nem számít, ha mással is kefélne csak néha keféljen velem is.
Nagyon sok pénzzel impotensként is lehet ilyen nőd!
Amugy meg becsüld mar magad annyira hogy nem alazkodsz földig, csak mert nem akkora mint az átlag! Jo ez mar lehet tényleg többeknek zavaró mint akiknek nem, de attol még talalhatsz olyat aki ezzel is siman el tud menni, mert téged szeret, nem a farkad.
Plázacica kis pénisszel?
Brrrr... nekem nem kéne ilyen. Naggyal sem.
Ha sok pénzed, nagyon sok pénzed van az bőven megfelel a golddiggereknek, mert semmi más nem érdekli őket belőled csakis a pénzed. Ezért kezdenek az adott "szponzorral" az csak egy elviselendő valami a szemükben ami a pénz útjában áll, hogy azt megkapják.
Van hasonló ismerősöm nekem is mint a #9-esnek, kb. virsli méret (többes szituban láttam), de mindig is bombázó női voltak. Igaz, ő nem a méricskéléssel volt elfoglalva a szobában sírdogálva, hanem ott volt minden buliban, egy vagány, jó kiállású srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!