Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki már csinálta lúzerral?
Lúzer vagyok és mindig is a legszebb nők tetszettek a suliban, melóban jelenleg.
Ilyen filmek, mint a Szüzet Szüntess, Lehetek az Eseted, de még az Amerikai Pite is szinte mindig rólunk szólnak vagyis a lúzereknek kellene a legszebb szőke cica.
Kérdésem volt már olyan engedtél mell fogdosást, cuppantottál már le wcben lúzert, be hagytad neki tenni? Kipolíroztad neki? Villantotál bugyit? Esetleg kitetted neki a cickót???
Komolyan minden élmény érdekel, ami volt veletek lányok. Valódi Szüzet Szüntess létezik-e vagy ez csak film.
F/24
Én egy igazi lúzertől várok gyereket…. Alkoholista, drogos, munkakerülő.
Én meg 10/9es vagyok. Miért vagyok vele…? Ez a 10 milliós kérdés.
Lehet hogy létezik ilyen. De talán 100 millióból egy ilyen eset fordulhat elő.
Ne reménykedj!
Vagy tornázd fel magad elfogadható kategóriáig, vagy vegyél lejjebb az igényeidből, vagy fogadd el, hogy sosem lesz nőd.
Néha ugyan jómagam is elcsodálkoztam, de volt, hogy a kategóriám feletti nőt sikerült meghódítanom.
De azért semmiképpen sem a lúzer kategóriába sorolom magam, hanem kb a 6/10-7/10 környékére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!