Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony a barátnőm és nem kívánom annyira. Mit kellene tennem?
Jól megértjük egymást és szeretjük is de testileg nem kívánom annyira. Ő nagyon szereti velem a szexet, én pedig eljátszom, hogy én is, persze annyira nekem sem rossz. Ha valahogy pár kg-t hízna tökéletes lenne…
Erről nem mertem szólni neki mert félek, hogy megbántom.
Mit tennétek a helyemben?
33F, 27L
Ha közösen elkezdenétek edzeni, hogy mindketten formásabbak legyetek, nőhetne az étvágya is, így több kalóriát vinne be, és ha izomból is sikerül felszednie formásabb is lenne.
Nekem is van ilyen full vékony alkat csaj ismerősöm aki nem is kívánja a kaját, hiába akart hízni, ilyenkor edzés segíthet, de nyilván sértés nélkül egyedül arra se veheted rá, közös programként kell felvezetni. 34/F
10: Nem.
Amúgy szerintem ne aggódj pár év múlva jó lesz. Majd összeszedi magát, megerősödik.
Amúgy nincs azzal baj ha ilyen kis cuki.
Örülj inkább hogy nagyon szeret. (:
Valahol megértem a dolgot, vonzó vékony nő és alultáplált éhezőnek kinéző nő között gyakran csak pár kiló a különbség, de mégis ég és föld a különbség összhatásban.
Első körben próbáld ki, hogy mennyit tudsz javítani a helyzeten anélkül, hogy nyíltan szembesítenéd a problémával. Annyira azért nem tűnik vészesnek a helyzet. Mi az, amit szexuálisan vonzónak találsz rajta, mi az, amitől jó vele a szex? Erre nem lehetne valahogy nagyobb hangsúlyt helyezni? Azt írtad, pár kiló plusszal tökéletes lenne, akkor ezek szerint tetszenek a vékony nők, szóval most is lennie kell jó pár dolognak, ami tetszik rajta, vagy maga az élmény, amivel egy vékony nővel való szex jár, ahogy a törékeny finom testét magáévá teszed, ahogy könnyedén mozog, stb. Továbbá, ami előnyösebben mutat rajta, legyen szó akár öltözékről, akár egy egész pici hízás például az ünnepek idején, dícsérheted, hogy tetszik, jól áll neki, stb. Amúgy ha hosszú távon fenn akarod tartani az erős testi vonzalmat, akkor érdemes a neked tetsző súlytartomány aljáról választani, mert legkésőbb 30 felett kábé mindenki legalább egy kicsit hízásnak indul.
Ha nem nagyon érzel javulást, akkor mindenképp be kell neki ismerni, mert nem lehet egy életen át megjátszani magad szex közben, férfiként meg főleg nem. Bevallod neki, hogy bármennyire is sajnálod, sajnos mégsem annyira az eseted, mint előzetesen hitted (vagy csak sokáig a szőnyeg alá söpörted az előzetes kétségeidet), és neked ez sehogy sem akar működni. Ez esetben mindenképp eléggé csalódott lesz.
Egyik lehetőség, hogy átmeneti érzelmi vihar után elfogadja, hogy az embernek nem tetszik minden. Ha értékesnek tartja a kapcsolatot és egy értékes embernek ismert meg, akkor megpróbál tenni érte, te pedig természetes támogató párja igyekszel lenni. Ha eddig azt hitte, hogy tökre bejön neked (ezt éri el az ember a megjátszással), akkor az önbizalma egy időre meg fog inogni, de ha sikerül elindulni a változásokkal és sok pozitív megerősítést kap tőled, akkor ez idővel helyre tud állni.
Másik eset, hogy hagyjátok a p/csába az egészet és szakítotok, ő keres magának valakit akinek csontsoványan is bejön, te keresel magadnak valakit, aki nem csontsovány. Ami nagyon könnyűnek hangzik leírva, de valójában elég nehéz olyan párt találni, akivel akár csak az alapvető szempontokban is passzoltok, szóval nem biztos, hogy ebből olyan gyorsan szakítás lesz, mint amilyen gyorsan itt a GYK-n rá szokták vágni, hogy kuka.
Na most nézem az újabb válaszokat, hogy azt írod, "ahhoz képest van egy kis cici és popsi is". Hát koncetrálj jobban a cickóira és fenekére (a legtöbb férfitársadat amúgy erre nem kell külön felszólítani... :D) Ha a lába meg nem annyira tetszik, akkor azzal ne annyira. Senki nem tökéletes, mindenkinek vannak olyan testi jellemzői, amik nem annyira jönnek be, hanem inkább csak igyekszel elfogadni aztán kész. (ahogy telik az idő és múlik a fiatalság, egyre több ilyen lesz) Illetve ha a hétköznapokban is zavar, előbb-utóbb általában ki szokott kerülni, hogy milyen ruhákban találod tetszetősnek, hát ne olyanokban dícsérd, amik kiemelik a karjai-lábai pálcika mivoltát.
De tényleg, ha összességében a vékony nők jönnek be, akkor nem hiszem el, hogy ennyire ne tudj semmi örömet lelni a kezei, lábai törékenységében.
"Amúgy nincs azzal baj ha ilyen kis cuki."
Hát izé, azért elég sokunknak problémát tud okozni, ha a másik testileg úgy néz ki, mint egy hatodikos kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!