Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vékony a barátnőm és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony a barátnőm és nem kívánom annyira. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Jól megértjük egymást és szeretjük is de testileg nem kívánom annyira. Ő nagyon szereti velem a szexet, én pedig eljátszom, hogy én is, persze annyira nekem sem rossz. Ha valahogy pár kg-t hízna tökéletes lenne…

Erről nem mertem szólni neki mert félek, hogy megbántom.

Mit tennétek a helyemben?

33F, 27L

dec. 13. 18:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%
Elvinném párszor a mcdonaldsba
dec. 13. 18:37
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el olyan helyekre, ahol nagyon jó ételeket főznek.
 3/28 anonim ***** válasza:
64%
Előbb utóbb nem fog ez működni, szerintem beszéld meg vele hogy változtasson vagy hagyd el.
 4/28 anonim ***** válasza:
16%
Változni fog még és felszed magára pár kilót .
dec. 13. 18:39
 5/28 anonim ***** válasza:
27%

Hány kg, milyen magas, melle, feneke van? Alakra szexi?

Csak érdemi dolgokat nem írtál bele a kérdésedbe.

dec. 13. 18:41
 6/28 anonim ***** válasza:
28%

"Előbb utóbb nem fog ez működni, szerintem beszéld meg vele hogy változtasson vagy hagyd el."

99,9 % esélyt adok neki, hogy bőven azelőtt fel fog rá szaladni az a pár kilócska, mint hogy végérvényesen tönkremenjen a kapcsolat.

dec. 13. 18:46
 7/28 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem anorex, akkor szerintem tartsd meg.
dec. 13. 18:48
 8/28 anonim ***** válasza:
54%
Jó eséllyel fog hízni élete során, de nem lehet erre várni. Semmiképp ne tömd csak azért, hogy hízzon. Ha nem felel meg neked úgy ahogy van, az nem biztos, hogy sok jót jelent a kapcsolat jövője szempontjából. Sosem szerencsés ha bármit változatni akarunk a másikon. Főleg ha olyan dolgot, amiről alapvetően nem tehet.
dec. 13. 18:51
 9/28 A kérdező kommentje:

170cm és hát kb 45kg körüli. Nem is kérdezgetem mert tudja ő is, hogy nagyon sovány, szokta ő is mondani. Csak én ebben hibás és hülye vagyok tudom, mert mondom nekem így tetszik akkor elmosolyodik és hozzám bújik, puszilgat. Attól félek nagyon megbántanám ha elmondanám neki.

Próbál hízni de egyszerűen ilyenek a génjei vagy nem tudom.

Nagyon formás lenne pár +kg-val ha sikerülne. Ahhoz képest van kis cici és popsi is, de a keze, lába olyan mint egy bot. :/

dec. 13. 18:53
 10/28 anonim ***** válasza:
73%
#5 az érdemi dolog az, hogy nem kívánja a párját. Ezen kívül miért akarod tudni a további paramétereket? Erre akarod kiverni?
dec. 13. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!