Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok nagyon elszálltak az árakkal, szerintetek is?
Olyan ne írjon, aki nem prostizott még életében, nem kell az észosztás, hogy te se tennéd meg ennyiért meg annyiért duma.
Felhívok egyet a múltkor, tök flegmán bebüfögi a telefonba, hogy autós kaland van nála, fél óra 20 egy óra 30, 1x-i élvezési lehetőséggel.
Mondtam is neki, hogy akkor szia. Ugye nem kell részletezni, hogy ez utcai krva kategória, aki 10-12 körül megcsinálja.
Legutóbb lakásosnál 27 volt az "óra" ( budapest, fiatal lány, nyár környékén), de volt aki 40et mondott (kiélt 50es nő..)..
19, hagyjad már ezt a kamut, hogy adót fizetsz utána... :D Lekúr a kuncsaft és állítod neki a számlát? Még ha igaz is lenne, az meg pláne csak téged minősítene, hogy csecsemők mellett prosti vagy.
17, ez így igaz, flegmák és buták. A kínálat is kb ugyan az évek óta.
21. Nem mondom hogy buták de flegmák meg átverősek vannak szóval nagyon körültekintőnek kell lenni.
Tisztába kell lenni a saját értékeinkel is és hogy a hirdető vajon fogadna és lenne kedves egy olyan emberrel mint saját magunk.
Hozzá teszem olvastam itt olyat példának okáért hogy a cigányokat messziről kerülje mindenki. Nos eddig nekem 2 van a számlámon akikkel jól éreztem magam szóval ez is bizonyítja hogy fehér ember is lehet épp olyan átverős mint amennyire megszólják a másik felet.
(17. voltam)
22. te milyen csecsemőkről beszélsz? az előítélet az megy. de van akinek ez hivatása és nem csak a kúrás van ám ebbe a munkában. Van ennek a munkának egy szép segitő oldala is. lelkileg feltőleteni az embereket. pszihologia végzettséggel rendelkezem, és hatalmas lelkitámaszt nyújtok a kedves vendégeknek. sajnálom amikor valaki képtelen más szemszögből látni a világot.
20. igen ez nagyon jó sablon szöveg volt, köszönöm is szépen a tanácsot. más okokból jelenleg nincs 20% önerőm hogy hitelt vegyek fel. (a családi hátterem hogy miért nem kívánom megosztani)
Ahogy a 19-es is írta,nagy a kiadás, még ha ezt a vendégek nem is látják.
Én november közepéig dolgoztam, volt egy célom amitt kitűztem, összejött és végre nem kell többet pénzért dugnom. Van saját lakásom,de nem itt fogadtam a látogatókat. Így az albérlet erre a célra 250 ezer Ft volt. Két oldalon hirdettem, ez összesen kb.150 ezer volt.
Nem mindenkinek ennyi, kinek több, kinek kevesebb, attól függ, milyen kiemeléseket vesz.
És igen, én is adóztam, még ha ezt nem is hiszitek el. Kata-sok vagyunk-voltunk.
Elektronikus számlát adhattam volna,de 5 év alatt valahogy senki sem kérte, hiszen ahhoz a nevét stb.kellett volna megadnia. 3 havonta doki, amiben minden szűrés benne volt,ez 50 ezer Ft, rengeteg mosószer, öblítő, fertőtlenítő stb.
És miután ezeket kifizettem, akkor voltam nullán és utána tudtam a keresetemet magamra fordítani.
Nálam egyébként 40 ezer volt az óra,év elején emeltem ennyire. És kifizették, nagyon jó vendégköröm volt. Ez nem egy kötelező szolgáltatás amit muszáj látogatni. Ha valaki kifizeti, akkor oké, ha nem, akkor oldja meg másként a szexet.Bár sokan máshogy nem tudják, ezért is látogatják a rosszlányokat.
Egyébként is nagy a szórás az árakban, voltak nálam olcsóbb és drágább lányok is.
A fodrászom, körmösöm is rengeteget emelt az utolsó években. De nem nyavalygok, hiszen ha azt tenném, akkor ott van a tény, hogy nem lenne kötelező hozzájuk járnom.
25 igaz eddig 5 rosszlánnyal voltam de eddig egyik se kért 40-et egy órára.
Nyilván fiatalabb, dekoratív vagy úgy megértem.
A legjobb eddig 15 volt félórára 20 egy órára és még az nfvsz-t is vállalta ami nem extra volt.
27# Az, hogy mi a fiatal, relatív. 25 voltam mikor kezdtem, 30 mikor abbahagytam. De igen, dekoratív vagyok, nagyon adok magamra. Tudom, az öndícséret büdös, de akkor is így van :))
Az árak különböző vendégréteget is vonzanak be. Félreértés ne essék, nem jobbat vagy rosszabbat, csak más igényűeket.
Pl. muszáj volt újépítésű lakást bérelnem új, modern bútorokkal, mert vannak akik ezt is elvárják. Hogy miért, ne kérdezd, mert szerintem a higiénia a lényeg, de mindegy.
És sok összetevős az árképzés. Mindenki annyit kér el, amennyit kifizetnek neki.
28 teljes mértékben megértelek. Eddigi látogatásaim során az értékelésnél mindig oda írtam hogy megfelelő, nem lakásnézőbe mentem.
Meg hát nyilván a férfi az ügyfél/kliens, nekem mindig az a fontos hogy amit kérek azt jól csinálja. Persze ne legyen büdös.
Volt olyan hogy nfvsz-t kértem és csúnyán lefogazott pedig elég jók voltak az értékelései és hozzáteszem elötte tusoltam ezért nem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!