Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányos K-hoz ha először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányos K-hoz ha először megyek mennyire fizessek be? Fél óra (ez egy élvezés) ? Egy órára megéri?

Figyelt kérdés
dec. 6. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Elég lesz fél óra.

Már sok prostinál voltam.

Bár nagyon különbözőek viselkedésben is,valamelyiknél az egy óra nem sokkal több fél óránál.

De voltam olyannál is,hogy egyáltalán nem nézte az időt.

44f.

dec. 6. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem fél órára. Ìgy meg tudod nézni milyen a csaj. Ha meg nem jo vagy lehúzós akkor legalább nem bánta sok pénzed. Majd ha másodjára mész akkor befizetsz egy órára.
dec. 6. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Olcsóbb lenne, ha 5 perce fizetnél be.. elsőre még sok is lesz..
dec. 6. 10:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs úgy, hogy a fél óra aránytalanul drága az egészhez képest? Régen úgy csinálták, hogy ha mondjuk az óra 15 volt, akkor a félért elkértek 10-et, merthogy nekik fél órás kuncsafttal is összességében egy óra megy el a munkaidejükből (aminek a fele kuka, hiszen nem tudnak fogadni azonnal mást, meleg faszváltással).
dec. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!