Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk a rosszlányokon ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk a rosszlányokon ?

Figyelt kérdés
Lányok, ti szoktatok rosszlányokon fiúk hoz menni? Vagy csak az idősebb nők szoktak hozzájuk járni, akár fiú is válaszolhat aki így hirdet.:)

nov. 17. 21:30
 1/6 anonim válasza:
61%
Nők nem szoktak járni prostihoz mert a ronda nőkért is sorba állnak ingyen a kanos férfiak akik megdugnák őket.
nov. 17. 21:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom amúgy, de mégis a hirdetők más más nőkkel tesznek ki fotókat, az csak megtévesztés lenne akkor? Igazából szimplán kíváncsiságból jött ez a kérdés, aztán gondoltam fel dobom a témát
nov. 17. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Voltam már
nov. 17. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Sokszor a fiúk mennek egy kis segbe kukira.
nov. 17. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fiúk legtöbbször biszexek és általában fiúk mennek hozzájuk.

Egyébként én gondolkodtam azon, hogy menjek prostihoz.

Nő vagyok.

nov. 18. 01:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mások szoktak e, de nekem van ezzel egy történetem.

Legjobb barátnőnk 19 volt már, és még mindig szűz. Nem volt csúnya, se dagadt, se semmi, egyszerűen önkép zavara volt, nem mert pasizni, akik kozeledtek hozzá azoktól is elzárkózott.

Aztán a 20. szülinapjára pont a rosszlányok.hu-n "rendeltünk" neki egy pasit.

Elmondtuk mi a helyzet, meg hogy mi lenne a feladat, hogy ha lehet, próbálják meg stb.

A srác 25 körüli volt, szerintem jóképű, eleg sportos, csinos.

Elmondta amúgy hogy egyetem mellett ezzel kereste a kenyerét, de főleg idősebb hölgyek vették igénybe.

Na a lényeg: eljött, bezárkóztak, kb 4 órára es megtörtént.

Srác kijött kifizettuk, azt mondta lenyomtak 3 menetet, a lány elsőnek félénk volt, aztán már nem :D

Azóta túlvan jónéhány pasin.

nov. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!