Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Próbálta már itt valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálta már itt valaki a rosszlányokat?

Figyelt kérdés
Hogy kell elképzelni a dolgot? Megéri e egyáltalán? Igazából nem vagyok rá szorulva bárkit talalhatnak magamnak. Csak hajt a kíváncsiság milyen lehet.
nov. 25. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:

én próbaltam, ha van konkret kérdésed írj nyugodtan.

szerintem van olyan, hogy megéri

nov. 25. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha kíváncsiság hajt menj el egyszer...soha többet nem fogsz de legalább megtapasztaltad milyen érzelmek nélkül végigcsinálni egy ilyet és aztán újra az utcán találod magad mert át kell adni a lehetőséget a következőnek. Szar lesz, de 1 tapasztalásnak jó mert utána rájössz ennyi pénzt pláne nem ért és soha többet nem fogsz ezen agyalni :D
nov. 25. 16:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor inkább el megyek buliba és ott szerzek valakit többre megyek vele:D
nov. 25. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Pontosítva mi a kérdés

Kíváncsi vagy, próbáld ki

Jó képű vagy és találsz egyébként is alkalmit akkor meg minek?

Fizetés izgat, vagy hogy egy idegen, mindenféle előjáték nélkül 20perc alatt lerendez

nov. 25. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Én már próbáltam,de sajnos nagyon sok köztül a lehuzkodós cigány k@rva!!!sajnos engem már vertek át nem is egyszer!webcamba főleg utaltam aztán a nagy semmi mikor egyhez mentem nem olyan volt mint a képeken kitalált mindent csak ne legyen aktus,de fizetnem kellett az elején!úgyhogy sajnos az bizalmam elszállt többet nem hívok fel egyet sem!!10 ből 8 átverős!!
nov. 25. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak magáért az orgazmusomért felesleges mennem. De az, hogy 48 évesen egy 19 éves csaj torkába élvezek kétszer egy óra alatt az megéri évente egyszer-kétszer nekem. Szóval amikor erre vágyok akkor odakattintok és egy-két óra múlva fogom a csaj tarkóját. De dugni nem szoktam csak szopatni. Dugásra a szokott módszer jobb.
nov. 25. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös válaszolónak igaza van.

Ha még nem próbáltad akkor első körben vegyél regisztrálj és vegyél RL tagságot. Így mindegyik hiredtőnek láthatod az értékelését.

Innentől remélem egyértelmű, akinek rosszak az értékelései az kerülendő de azt se árt szem előtt tartani hogy mikor regisztrált az értékelő mert van hogy maga a hirdető ír saját magának értékelést hogy javítsa a statisztikáját.

dec. 14. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!