Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálta már itt valaki a rosszlányokat?
Figyelt kérdés
Hogy kell elképzelni a dolgot? Megéri e egyáltalán? Igazából nem vagyok rá szorulva bárkit talalhatnak magamnak. Csak hajt a kíváncsiság milyen lehet.ma 16:25
1/6 anonim válasza:
én próbaltam, ha van konkret kérdésed írj nyugodtan.
szerintem van olyan, hogy megéri
2/6 anonim válasza:
Ha kíváncsiság hajt menj el egyszer...soha többet nem fogsz de legalább megtapasztaltad milyen érzelmek nélkül végigcsinálni egy ilyet és aztán újra az utcán találod magad mert át kell adni a lehetőséget a következőnek. Szar lesz, de 1 tapasztalásnak jó mert utána rájössz ennyi pénzt pláne nem ért és soha többet nem fogsz ezen agyalni :D
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor inkább el megyek buliba és ott szerzek valakit többre megyek vele:D
ma 16:33
4/6 anonim válasza:
Pontosítva mi a kérdés
Kíváncsi vagy, próbáld ki
Jó képű vagy és találsz egyébként is alkalmit akkor meg minek?
Fizetés izgat, vagy hogy egy idegen, mindenféle előjáték nélkül 20perc alatt lerendez
5/6 anonim válasza:
Én már próbáltam,de sajnos nagyon sok köztül a lehuzkodós cigány k@rva!!!sajnos engem már vertek át nem is egyszer!webcamba főleg utaltam aztán a nagy semmi mikor egyhez mentem nem olyan volt mint a képeken kitalált mindent csak ne legyen aktus,de fizetnem kellett az elején!úgyhogy sajnos az bizalmam elszállt többet nem hívok fel egyet sem!!10 ből 8 átverős!!
6/6 anonim válasza:
Csak magáért az orgazmusomért felesleges mennem. De az, hogy 48 évesen egy 19 éves csaj torkába élvezek kétszer egy óra alatt az megéri évente egyszer-kétszer nekem. Szóval amikor erre vágyok akkor odakattintok és egy-két óra múlva fogom a csaj tarkóját. De dugni nem szoktam csak szopatni. Dugásra a szokott módszer jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!