Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok nagyon elszálltak az árakkal, szerintetek is?
Olyan ne írjon, aki nem prostizott még életében, nem kell az észosztás, hogy te se tennéd meg ennyiért meg annyiért duma.
Felhívok egyet a múltkor, tök flegmán bebüfögi a telefonba, hogy autós kaland van nála, fél óra 20 egy óra 30, 1x-i élvezési lehetőséggel.
Mondtam is neki, hogy akkor szia. Ugye nem kell részletezni, hogy ez utcai krva kategória, aki 10-12 körül megcsinálja.
Legutóbb lakásosnál 27 volt az "óra" ( budapest, fiatal lány, nyár környékén), de volt aki 40et mondott (kiélt 50es nő..)..
Pontosan kérdező. A prostinak is alapszükséglet a tej, a kenyér, stb.
Drágult a boltba az ár.
Vagy úgy gondolod, hogy az alapszükséglet duplája lesz a gazdaságba, a prosti meg majd fele annyiért fog neked szolgáltatást nyújtani?
Akkor ennyi erővel dolgozni is elmehetne és szophatna 8 órát a munkahelyen.
Tetszik nem tetszik ők is pénzből élnek. Ha meg van rá kereslet, nem is rosszul.
Attól, hogy te nem tudod megfizetni manapság szintén egyéni szociális probléma.
Szerinted az árak szálltak el?
Az csak egy dolog. Az arcuk is elszállt.
Felhívom, illedelmesen bemutatkozok... Stb. Mondom félóra natúr francia végén szájba az úgy rendben van? Mert hogy ez szerepel az adatlapján amúgy.
Erre leteszi a telefont.
Nálam fel ora 20, egy ora 35.
Egyedül nevelem a gyerekem, 2 albérletet kell fenntartsak, és adót fizetek mert hivatalosan csinálom.
Lehet hogy neked drága, én viszont ugy számolgatok ki minden honapot hogy kijöjjel. Hatalmas a kiadas. Minden honapom ugy indul h 450 csak a lakhatás es a munkhely. Bérlés összesen. És akkor semmi mast nem vettem még.
Vissza néztem az alapvető bevasarlasta 250ment el ami tisztitoszer, pelenka, kaja, tehát alapvetö bevasarlas volt. Nem élek nagylábon!
És elég rövid időt tudok dolgozni mert vinni kell oviba és menni is kell érte. Hétköznapi munkahelyre nem vesznek fel mert kisgyerekem van!
Igy röviden ez a másik oldal.
19 ezzel a keresettel vehetnél egy saját lakást és fizethetnéd annak a törlesztő részletét. Albérletet fizetni olyan mint szembe széllel hugyozni.
Gondol egyet a tulaj és eladja a fejed felöl a lakást.
Nem sértés ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!