Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azokat a nőket akik szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a nőket akik szerint kevés a 15-16 centi nem csak a pasijuk veri át inkább ?

Figyelt kérdés
Olvastam már itt párszor hogy keveslik ezt a méretet. A mostani páromnak pont ekkora a mérete. Lemérte egyszer kétszer előjáték során, volt amikor 16 centisre állt neki de előfordul hogy 15 centi ha fáradtabb vagy nincs annyira felizgulva. És nem hogy bőven élvezem de némely póznál ha teljesen benyomja kellemetlen is tud lenni. Az érdekesség az hogy volt egy korábbi szexpartnerem aki azt mondta hogy neki 16-17 centi de ezt csak állította, le nem mérte mert amúgy a mostani párom se én kértem meg rá. De valahogy nem élveztem jobban azt a méretet, sőt ránézésre meg érzésre is kisebbnek tűnt mint a mostani páromé. Inkább olyan 14 körülinek gondolom utólag max kicsit felette. Szerintem sok pasi ráhazudik a méretére most döbbentem rá.
dec. 13. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem felizgultságtól függően 18-19cm hosszú, ezt az összes exem 20-25cm között saccolta😀. Részben azért mert az exeik ráhazudtak 2-3centit a méretükre. Többnyire 12-15centis partnereik voltak akik 16-18at mondtak.

Az enyémre meg nem akarták elhinni, hogy "csak" ekkora. Volt aki le is mérte.

dec. 13. 17:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Na igen
dec. 13. 18:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem 18 cm, 5,5 cm vastag, és a legtöbb partnerem azt mondta, hogy olyan határeset. Azaz, nem brutálisan nagy, kellemes tud lenni, de azért vigyázni kell vele, mert tud fájdalmas lenni, főleg az elején.
dec. 13. 18:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem hisz a 15-16 is bőven elég már.
dec. 13. 18:36
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Az én páromé 16,5-17 centi és jó nagy, valóban. Az előzőek nagyrészének mind kisebb volt jóval. :D
dec. 13. 19:52
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
A barátomnak olyan 18-19 centi, a vastagságát nem tudom, de vastag, általában szeretem, de ez már tud problémákat is okozni
dec. 13. 19:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem 14-14,5 cm és 4,4 átmérő. Srácok, több szép barátnőm volt és jól meg lettek b.aszva. Nem kell nagy dákó, elég a közepes, tudd használni.
dec. 14. 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Meg az sem mind1 honnan, hogyan méri.

Van aki alulról, vagy oldalról méri benyomva. Legkisebb meg felülről mérve. Több cm a különbség.

dec. 14. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:
18, felülről a helyes elvileg
dec. 14. 13:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Persze 17 jó a 14 centi csak az volt a baj hogy 17-nek hazudta aztán amikor egy igazi 16 centivel találkoztam akkor bukott ki a dolog 😀
dec. 14. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!