Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azokat a nőket akik szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a nőket akik szerint kevés a 15-16 centi nem csak a pasijuk veri át inkább ?

Figyelt kérdés
Olvastam már itt párszor hogy keveslik ezt a méretet. A mostani páromnak pont ekkora a mérete. Lemérte egyszer kétszer előjáték során, volt amikor 16 centisre állt neki de előfordul hogy 15 centi ha fáradtabb vagy nincs annyira felizgulva. És nem hogy bőven élvezem de némely póznál ha teljesen benyomja kellemetlen is tud lenni. Az érdekesség az hogy volt egy korábbi szexpartnerem aki azt mondta hogy neki 16-17 centi de ezt csak állította, le nem mérte mert amúgy a mostani párom se én kértem meg rá. De valahogy nem élveztem jobban azt a méretet, sőt ránézésre meg érzésre is kisebbnek tűnt mint a mostani páromé. Inkább olyan 14 körülinek gondolom utólag max kicsit felette. Szerintem sok pasi ráhazudik a méretére most döbbentem rá.
dec. 13. 11:55
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
A régebbi szexpartnerem méretével se volt gond csak nyilván fura hogy nagyobb méretet mondott mint a mostani páromé és közben még is minden téren kevesebbnek bizonyult.
dec. 13. 11:58
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Persze, hogy bekamuzzák. Nekem is 15cm, picit felette, de eddig mindenki szerette, mostani párom is és igen, van 1-2 póz, ahol picit fáj neki. Úgyhogy nem kell itt komolyan venni a “nagyravágyókat”.
dec. 13. 12:00
 3/20 A kérdező kommentje:
De miért hazudnak ? Így utólag gáznak tartom azt a pasit!
dec. 13. 12:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azok a "nők" akik keveslik itt igazából pasik 🤷‍♀️
dec. 13. 12:11
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Miért vagy te is ennyire ráakadva erre a fax méregetésre?
dec. 13. 12:13
 6/20 A kérdező kommentje:
Szimplán meglepődtem tudod hogy a 15-16 centis párom nagyobb mint a 17 centis "exem" 😀
dec. 13. 12:24
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokan biztos rátesznek pár centit, az én barátom viszont inkább alulbecsülte magát :D
dec. 13. 12:45
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
A többségük nem nő, csak szívatják a farokméregetőket, mert unja már mindenki ezeket.
dec. 13. 12:59
 9/20 anonim ***** válasza:
40%

Nő vagyok és a nagyot szeretem. Engem se vesz komolyan senki, nem is ismerkedni jöttem.

Engem biztos nem ver át a párom. Lemérve is akkora neki amekkorának mondja.

dec. 13. 13:30
 10/20 A kérdező kommentje:
Én pont arról beszélek hogy semmi gond az átlagos mérettel se csak sokan hazudnak x méretet miközben kisebb nekik aztán pedig szerintem sok nő azért hiszi hogy x méret kicsi egy mert amúgy nem is akkora volt mint amit mondtak hanem kisebb. Mint nálam hogy 17 centit mondtak közben 14 volt én meg azt hittem nem jó a 15-16 miközben nagyobbak mint a kamus 17 centis "exemé"
dec. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!