Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nocsak! Ezek szerint nők is követnek el szexuális erőszakot?
Egy férfi azért tett bejelentést a rendőrségen, mert évekkel korábban, egy amerikai középiskolában Melissa Curtis tanárnő többször is megerőszakolta. A nyomozás során kiderült, hogy a tanárnő többször is szexre kényszerítette a fiút, többek között az osztályteremben és az autójában is. A már felnőtt férfi elmondása szerint az erőszak 2015-ben kezdődött, amikor ő 14 éves volt, a tanárnő pedig 22. A vallomásában elmondta, hogy a nő megerőszakolta őt az osztályteremben, a kocsijában, az anyja és a saját otthonában. Elmondása szerint a nő több mint 20 alkalommal kényszerítette szexre.
Hol voltak ezek a tanárnők harminc éve?!
😛😁😄
Tudom, miért tetted fel ezt a kérdést......
Mindenki tudja, hogy a nők is követnek el erőszakot, nyugi.
Mondjuk én arra vagyok kíváncsi, hogy történt ez meg fizikailag. Minden rosszindulat nélkül kérdezem.
Szegény férfi! Mindjárt el is morzsolok egy könnycseppet.
Nem olvastam végig a cikket, de ilyenkor szokott kiderülni, hogy a férfi valójában egy sikertelen szingli.
Meg már bocs, de így évekkel később mit akar? Örüljön neki, hogy számára sikerült az, amiről szinte az összes tinisrác csak álmodozik.
A cikket nem vagyok hajlandó megnyitni, az origónak nem adok kattintást. De igen, követnek el nők is, csak kevesebb szó esik róla. És nagyon sajnálatos, hogy ezek a fiúk/férfiak nincsenek kellőképpen komolyan támogatva. Rohadtul nem vicces a téma, hányinger az olyan reakció, hogy “szerencsés/hol voltak az én időmben/irigykedek” stb. Nő is bántalmazhat szexuálisan férfit.
De.
Mi az, hogy nocsak? Ez nem verseny. És ha mégis annak akarod tekinteni, és arra akarod kihozni, hogy a nők rosszak, akkor megjegyezném, hogy bármilyen bantalmazási/bűnelkövetési statisztikát nézel, akármikor, akárhol, a férfiak fognak vezetni. Mind a két nemből vannak görény emberek. Itt nyilván divat utálni a nőket, de okosabb lenne magatokba nézni.
Szerelmi kötésben magasan a nők vezetnek.
Jó - az nem működik. De ebből a szempontból mindegy, mert ha működne, akkor is ők vezetnének benne. Ilyenkor nem érdekli őket az erőszak.
Ha kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot (sőt az USA-ban 18 év alattinál is) azt erőszaknak tekintik, akkor is ha anno kissrác korában örült neki mint majom a farkának :)
Most meg némi hírnévre vágyik a fószer ezért jelentette fel a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!