Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nocsak! Ezek szerint nők is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nocsak! Ezek szerint nők is követnek el szexuális erőszakot?

Figyelt kérdés

[link]

Egy férfi azért tett bejelentést a rendőrségen, mert évekkel korábban, egy amerikai középiskolában Melissa Curtis tanárnő többször is megerőszakolta. A nyomozás során kiderült, hogy a tanárnő többször is szexre kényszerítette a fiút, többek között az osztályteremben és az autójában is. A már felnőtt férfi elmondása szerint az erőszak 2015-ben kezdődött, amikor ő 14 éves volt, a tanárnő pedig 22. A vallomásában elmondta, hogy a nő megerőszakolta őt az osztályteremben, a kocsijában, az anyja és a saját otthonában. Elmondása szerint a nő több mint 20 alkalommal kényszerítette szexre.

nov. 22. 19:31
 1/10 mantis religiosa ***** válasza:
62%

Hol voltak ezek a tanárnők harminc éve?!

😛😁😄

nov. 22. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
1-es hát ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
nov. 22. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Tudom, miért tetted fel ezt a kérdést......

Mindenki tudja, hogy a nők is követnek el erőszakot, nyugi.

Mondjuk én arra vagyok kíváncsi, hogy történt ez meg fizikailag. Minden rosszindulat nélkül kérdezem.

nov. 22. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Kemény meló lehetett ennyi alkalommal elkapni és akarata ellenére megcsinálni a menekülő, tiltakozó kölyköt bizonyára :D :D :D
nov. 22. 19:43
 5/10 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
65%

Szegény férfi! Mindjárt el is morzsolok egy könnycseppet.

Nem olvastam végig a cikket, de ilyenkor szokott kiderülni, hogy a férfi valójában egy sikertelen szingli.

Meg már bocs, de így évekkel később mit akar? Örüljön neki, hogy számára sikerült az, amiről szinte az összes tinisrác csak álmodozik.

nov. 22. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Csak a tisztábban látás kedvéért. Felnött kiskoruval létrejött szexuális kapcsolatát megeröszakolásnak itélik meg. Függetlenül attol, hogy esetleg a kiskoru maga kérte/kezdeményezte/beleegyezett esetleg. Az pedig, hogy mit tekintenek kiskorunak, az adott ország törvényei rögzitik. A kiskorut beleegyezésre alkalmatlannak minösitik.
nov. 22. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

A cikket nem vagyok hajlandó megnyitni, az origónak nem adok kattintást. De igen, követnek el nők is, csak kevesebb szó esik róla. És nagyon sajnálatos, hogy ezek a fiúk/férfiak nincsenek kellőképpen komolyan támogatva. Rohadtul nem vicces a téma, hányinger az olyan reakció, hogy “szerencsés/hol voltak az én időmben/irigykedek” stb. Nő is bántalmazhat szexuálisan férfit.

De.

Mi az, hogy nocsak? Ez nem verseny. És ha mégis annak akarod tekinteni, és arra akarod kihozni, hogy a nők rosszak, akkor megjegyezném, hogy bármilyen bantalmazási/bűnelkövetési statisztikát nézel, akármikor, akárhol, a férfiak fognak vezetni. Mind a két nemből vannak görény emberek. Itt nyilván divat utálni a nőket, de okosabb lenne magatokba nézni.

nov. 22. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmi kötésben magasan a nők vezetnek.

Jó - az nem működik. De ebből a szempontból mindegy, mert ha működne, akkor is ők vezetnének benne. Ilyenkor nem érdekli őket az erőszak.

nov. 22. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
17%
Hát én mit nem adtam volna azért ha ennyi idősen egy vékony átlagos kinézetű 22 éves nő szexet akart volna velem.
nov. 22. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot (sőt az USA-ban 18 év alattinál is) azt erőszaknak tekintik, akkor is ha anno kissrác korában örült neki mint majom a farkának :)

Most meg némi hírnévre vágyik a fószer ezért jelentette fel a csajt.

nov. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!