Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem tölt el olyan jó érzes és gondolom vonzónak, ha egy férfi a szexuális erőszakot szóban kimondva elítéli és arról beszél, hogy az milyen borzasztó?
Nem csak téged, hanem valószínűleg a férfit is "jó" érzéssel töltheti el, ha elítéli a szexuális erőszakot, ugyanis az számára is borzasztó lehet:
"A rendőrségi szóvivő hozzátette: „A női gyanúsítottak ekkor egy energiaital megivására kényszerítették, majd egymás után napjában többször is megerőszakolták."
Minden épelméjű ember elítéli az ilyesmit és rossz érzéssel tölti el a dolog. Egyébként ez egy jó szűrő lehet arra, hogy milyen emberrel ismerkedsz, mert rengeteg beteg elméjű paraszt van, aki azzal konstatálja az erőszakot, hogy minek öltözött úgy, vagy minek ment egyedül stb..
Én is elítélem, régen is elítéltem. Azóta tapasztaltam is valamilyen szinten, ha mondhatok ilyet.. de szerintem nem sok jogom van hozzá.
Mindenesetre aki nem ítéli el, az egy beteg barom.
Miért csak szóban kimondva? Szerintem mondani sok mindent lehet, a tettek az igazán fontosak!
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!