Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura vágyam van. Imádok dugni. De nem született meg még az a férfi, aki ezt bírná irammal. Szerintetek meg lehet erőszakolni egy férfit, hogy addig szexeljen velem, ameddig én akarom?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 14:46
2/41 anonim válasza:
Hát ezt elhiszem neked drága. Találkoztam már hozzád hasonlóval.
4/41 anonim válasza:
Hát ez szar ügy. Nem tudok, de nem is akarnék órákig reszelni. Ha nem is élveznék el, fizikailag akkor is megterhelő lenne.
Az exem is nehezen ment el, iszonyú teher tud lenni ez.
5/41 anonim válasza:
Én kanos vagyok, a rekordom egy nap 11 élvezés.
6/41 anonim válasza:
Mit takar az hogy ameddig akarod?
7/41 anonymousreview60 válasza:
Az erekció sem tartható fent örökké. Optimális megoldás lehet dugni egy pasival, majd szexgéppel megbaszatnod magadat
1. az aktus után;
2. vagy a két aktus között, ha a partnert ez nem zavarja.
8/41 anonim válasza:
Képzelem hogy néz ki a puncid.
Te jó isten!
9/41 anonim válasza:
Ezek a szövegek addig vannak amíg egy tényleg ügyes palival nem találkozol.
10/41 anonim válasza:
Erőszakkal nem tudod felállítani a farkát! De szexelhetsz egyszerre több pasival! Amíg az egyikkel dugsz, addig a többi pihen és nézi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!