Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fura vágyam van. Imádok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura vágyam van. Imádok dugni. De nem született meg még az a férfi, aki ezt bírná irammal. Szerintetek meg lehet erőszakolni egy férfit, hogy addig szexeljen velem, ameddig én akarom?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 14:46
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
#30 :) Nem én vagyok. Van férjem.
2022. márc. 20. 21:01
 32/41 anonim ***** válasza:

Lehet azóta neki is. :D

És a férjed hogy viseli ezt hogy folyamatosan mások dugnak? kevés pali tolerálja ha a neje úgy megy haza hogy folyik belőle az anyag :D

2022. márc. 20. 21:03
 33/41 A kérdező kommentje:
Nem tudja. Szerettem volna rávenni, hogy legyen nyitottabb a szex terén, járjunk össze párokkal, menjünk swingerezni. De sajnos elzárkózik tőle.
2022. márc. 20. 21:07
 34/41 anonim ***** válasza:
Azért fel kéne tűnni neki hogy amikor dug akkor olyan lesz a punci mint a tojásfehérjéből felvert hab :D :D :D
2022. márc. 20. 21:09
 35/41 A kérdező kommentje:
Ügyesen kell csinálni. A szívem az övé, a testemet időnként másnak is adom.
2022. márc. 20. 21:14
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
#35! Mennyi időnként?
2022. márc. 20. 21:25
 37/41 anonim ***** válasza:
Áh, ha odafigyelne, észrevenné..
2022. márc. 20. 21:40
 38/41 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. márc. 20. 21:41
 39/41 anonim ***** válasza:

#37 Pontosan, nekem is feltűnt egyből az exemnél,hogy nem úgy nedvesedik,mozog stb...

Egyik öreg rokonom rendszeresen tartott picsa vizitet mikor az ingatag asszony hazajött valahonnan, alányúlt és jött a kínos kérdés: "cafafos a picsád! Basztál?!" 😂

Bár a kérdező más, nála ez betegség, így a világ legtermészetesebb dolga ez a mennyiség, és ahogy látom már a bűntudat faktor se számít.

Valahol még sajnállak is amúgy,szar lehet emiatt folyamatosan trükközni,fél nyommal az igazság mellett járni mindig, ebbe energiát fektetni. Így boldog sose leszel. Hasonló vérmérsékletű partner kellene melléd,vaaagy ami a legjobb megoldás lenne,beismerni,hogy hiba van a rendszerben és megpróbálni kezeltetni. De a férjednek mindenképpen szívességet tennél azzal,ha elválnátok.

2022. márc. 21. 07:07
 40/41 anonim ***** válasza:
roviden, nem lehet.
2022. márc. 21. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!