Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura vágyam van. Imádok dugni. De nem született meg még az a férfi, aki ezt bírná irammal. Szerintetek meg lehet erőszakolni egy férfit, hogy addig szexeljen velem, ameddig én akarom?
Eddig hány hős kandúr írt privátot hogy majd ő megdugna?
Amúgy minek az "erőszak"? megbeszéled, hogy toljon be egy fél kamagrát és adjatok a hétvégének.
Amúgy meg tarts több pasit.
Mindenesetre azért meglehetősen szkeptikus vagyok alapból, mert a legtöbb csaj az szájhős mondja ezt amit te is, de a valóság az meg valahogy nagyon nem fedi le.
Hány olyan cica van aki jaj ő ilyen bevállalós olyan bevállalós, aztán amikor rákérdez az ember csak egy olyanra hogy na akkor ketten egymás után belédélvezünk az hogy tetszene? akkor jaj nem fúj, ők csak leoltott villanynál takaró alatt a szerelmükkel max :D :D :D
#22 exem szervezett ilyet. :D
Természetesen ott voltam én is. :D
Hogyne lehetne?
Másik... ami akár mentális terrornak, büntetésnke is jó. Ha már nem bírja, akkor lelakatolod a farkát és teszel rá egy felcsatolhatós péniszt, aztán meglovagolod és közben mondogatod neki, hogy látod bébi, akár te is dughatnál, ha tudnál, de a te kis puha pö..öddel ez nem megy. Aztán kineveted és kéjesen dugatod magad tovább, az ő agyvize meg felforr. :)
#25 Én miért elégítettem volna ki pasikat te nyomorult?
Azért volt ott az exem.
Én meg nem vagyok meleg. :p
Egyrészt sejthető volt mert az exem szervezte, nyilván magának én meg résztvevő voltam, másrészt meg meg sem próbáltad megkérdezni..
Tele van a GYK ilyen recsimatyival, ami bármi szexuális sztorira egyből írja a privit, anélkül hogy tudná milyen nemű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!