Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a partnered erőszakos és rád akarja erőltetni a szexuális vágyait, mit tudsz ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Pl análozni akar, szájba élvezni stb...minden olyat amit te nem szeretsz.2023. aug. 10. 12:37
1/20 anonim válasza:
Semmit. Engedelmeskedek ahogy mindig...
2/20 anonim válasza:
Én szeretem ha irányítanak. A szexben pedig használnak akár többen is...
3/20 anonim válasza:
Pont ezek jelentettek nekem is gondot, sokáig nem tetszett, de pár hónap rendszeres popsi szextől kitágultam teljesen, szóval ezzel gond nincs, nyilván a popsimba a párom bele is szokott élvezni. A számba ha élvez, azt meg direkt nem nyeltem le egyből sokáig, hogy szokjam az ízét, ma már gond nélkül le tudom nyelni.
4/20 anonim válasza:
Bármit csinálhat, csak előtte kötözzön meg!
5/20 anonim válasza:
Visszautasítom,amit én nem akarok azt ne akarja már rám erőltetni.Ha nem ért belőle akkor meg keressen mást.
7/20 anonim válasza:
Rámerőltetni max bántalmazással tudja, mert nem csinálok olyat, amit nem szeretek. Védekezés az, hogy nemet mondok, és elhagyom. De velem elég sok mindent meg lehet csinálni, így úgy érzem, hogy ha valamihez már nincs kedvem, akkor azt nyugodt szívvel visszautasíthatom.
9/20 anonim válasza:
Én soha nem erőltettem olyat, amit a feleségem nem akart. Viszont beszéltünk róla. Nem akarta az orált, megkérdeztem miért, csak, mert nem akarja. Ha valamit nem akar, akkor tiszteletben kell tartani azt írják a könyvek. Viszont beszélni kell róla. Mert én nem mondhatom neki, hogy mit ne csináljon, csak egyedül a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!