Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is vonz ez?
a vége nem tetszik :D
persze a szerelmünké mindenhogy
hát sokan szeretik a lábakat bár én inkább a combhajlatért és izmos combokért valamint vádlikért vagyok oda
meg imádom ha szép a bőre a lábán.. vannak ilyen hamvas bőrű csajszik na nekik iszonyat szép az egész lábuk!
de akinek nem tetszik ez a hajlam, ez a láb dolog mi a bánatos lofa*zért keresgéli az ilyen posztokat? 🤔🤔 okosak vagytok de tényleg. 😅
lehúzni mindig a másikat igaz? a patkány vagytok aki lehúzza azt amelyik éppen kijutna a kukatetőn, de lehúzzátok. gondolkodjatok el ezen amikor legközelebb feljöttök.
Titeket is vont ez?
Ez volt a kérdés rákattintottam.
Gondoltam megválaszolom a kérdést.
Vagy csak olyan választ lehet írni ami tetszik a kérdezőnek?
én utálom Ishowspeedet, rühhelem hogy feldobja azt a hiperaktív hörcsög fejű egoista gyereket a net.. nem csípem
de nem megyek oda az összes videó alá beírnii hogy " de szar vagy" persze angolul.
helyette benézek egy magyar videóshoz akit kedvelek, vagy edzek, vagy olvasok.
ezek miatt a te kedvenc témádban is ott van egy olyan mint te aki rommálövi a chatet ahelyett hogy olyat olvasnál amit akarsz..
be a little hedonist
De én imádok válaszolgatni.
(40-41-es láb és legyen egy pocit izzadt, nyirkos, savanykás illatú) így kezdené a kérdést akkor rá sem kattintanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!