Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők. Akik szeretik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Akik szeretik az anált nálatok hogy van?

Figyelt kérdés
Akik tényleg szeretik és szívesen csinálják ti milyen gyakran vagytok együtt popsiban a pasitokkal? Mindig belétek élvez?

dec. 12. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nagyon ritkán pedig imádom kinyalni a segglyukat és gumi nélkül dugni, míg bele nem élvezek. Főleg egy jó BBW-t:))
febr. 21. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pasi akkor heti 2-3
febr. 22. 06:58
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Én igaz a férfi vagyok, de leírom. Az elmúlt fél évben csak anál volt. Terhesség, szülés stb....

Sikosító, gumival. Így könnyebb tisztán tartani és nincs fertőzés veszély. Ő is és én is imádom. Pont tegnap kérdeztem tőle, hogy melyikünk szereti jobban szerinte.

Mindketten jobban szeretjük, mint a p.nciba és neki sokkal intenzívebb az orgazmusa.

febr. 22. 07:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Havi 1-2, de popsiba csak gumiban csináljuk, úgyhogy többnyire nem oda szokott élvezni, hogy ne a gumiba menjen, hanem belém, úgyhogy punciban vagy szájjal fejezem be neki.
tegnap 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!