Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szeretik az analt? Milyen gyakran vágytok rá?
Figyelt kérdés
Sexnél és masztinál is plusz élvezetet ad?2024. febr. 12. 12:31
1/8 anonim válasza:
Változó, hangulattól és a páromtól is függ a gyakorisága. De úgy átlagban heti 1x szoktunk análisan is együtt lenni. Volt olyan is már hogy heti 3x és olyan is hogy két hétig nem.
Masztizni análisan sosem csináltam.
2/8 anonim válasza:
Az én csajom csikló orgazmusos, de csikló izgatás közben, ha a fenekében van a farkam, állítólag hatalmasat élvez. (de igényli, hogy a puncija is nagyon meg legyen dugva, pedig attól nem tud elélvezni)
3/8 anonim válasza:
#2 bele ne halj, hogy néha kivánja, hogy a punciját is megdugd... Remélem túléled
4/8 anonim válasza:
Azt melyik szövegrészből olvastad ki, hogy nem szívesen dugja a punciját?
6/8 anonim válasza:
Imádom, sokkal többször kívánnám, de az aranyér miatt csak ritkán lehet.
7/8 anonim válasza:
Gyakrabban kívánom mint kellene. Naponta el tudnam viselni. De ritkan van hogy minden nap vannra idő lehetőség. Nyaraláskor, hetvégente, szabadsagon rendszeresen van hogy minden nap csinaljuk. 26L
8/8 anonim válasza:
Én szeretem .Heti egyszer kétszer popsiba szoktam rakni a fiúmat.
23N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!