Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők. Akik szeretik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Akik szeretik az anált nálatok hogy van?

Figyelt kérdés
Akik tényleg szeretik és szívesen csinálják ti milyen gyakran vagytok együtt popsiban a pasitokkal? Mindig belétek élvez?

dec. 12. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mi meg szoktuk beszélni mert gaz nem gaz volt már belőle baleset így elő kell készülni . Havi kb 1-2 . Így sokkal jobb h nem minden nap , jobban akarjuk mind a ketten . Bele szokott élvezni
dec. 12. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

29N

A párom csak gumival hajlandó nagy könyörgés árán betenni. Én imádnám, naponta is szeretném, és a kedvencem lenne ha beleélvezne.

dec. 12. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Havi 1-2 nalunk is es jellemzoen belem elvez.
dec. 12. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Heti 2-3 alkalommal, van hogy gyakrabban. Mindig elő készülök. Csak így szeretem ha nem kell izgulni a baleset miatt. Van hogy a fenekembe élvez van hogy utána a számba. Hülye dolog de nagyon izgat a popsimból a számba venni. Nem is csak a végén, hanem többször is sex közben. 27N
dec. 12. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Havi 1-2 alkalommal csináljuk popsiba, mindíg bele élvez a párom.
dec. 12. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

2#

Nekem nem kellene könyörögni,igaz nem nagyon menne be mert 5 centi vastag a péniszem.

De.....

dec. 13. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
4-es rendkívül szerencsés a párod😀
dec. 13. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Én imádom,de már lassan 1 éve a párom nem engedi

Régebben majdnem minden héten megvolt az anál sex

Én imádom jó szűk és párat lököm rajta azonnal el élvezem

dec. 14. 02:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Régebben sokat rágtam a párom fülét,legalább próbáljuk ki.Egyszer végre beleegyezett,de voltak feltételei:gumival,bő sikosítóval és ha azt mondja:állj,akkor állj.Haladt is a dolog,már félig bent voltam,amikor azt látom,hogy az arcát a párnába fúrva sír.Megígértem,hogy soha többé.

Teltek az évek,de motoszkált bennem a kisördög.Egy fizetős hölgynél kötöttem ki,azt mondta,hajrá,csak a végén arra figyeljek,nehogy lecsússzon a gumi.Hát bizony nem is volt akkora élmény,talán még tágabb is volt,mint a megszokott helyen.

ma 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!