Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Akik szeretik az anált nálatok hogy van?
29N
A párom csak gumival hajlandó nagy könyörgés árán betenni. Én imádnám, naponta is szeretném, és a kedvencem lenne ha beleélvezne.
2#
Nekem nem kellene könyörögni,igaz nem nagyon menne be mert 5 centi vastag a péniszem.
De.....
Én imádom,de már lassan 1 éve a párom nem engedi
Régebben majdnem minden héten megvolt az anál sex
Én imádom jó szűk és párat lököm rajta azonnal el élvezem
Régebben sokat rágtam a párom fülét,legalább próbáljuk ki.Egyszer végre beleegyezett,de voltak feltételei:gumival,bő sikosítóval és ha azt mondja:állj,akkor állj.Haladt is a dolog,már félig bent voltam,amikor azt látom,hogy az arcát a párnába fúrva sír.Megígértem,hogy soha többé.
Teltek az évek,de motoszkált bennem a kisördög.Egy fizetős hölgynél kötöttem ki,azt mondta,hajrá,csak a végén arra figyeljek,nehogy lecsússzon a gumi.Hát bizony nem is volt akkora élmény,talán még tágabb is volt,mint a megszokott helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!