Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotok azt mondaná hogy csak akkor bocsát meg ha megcsalhat titeket ő is ?

Figyelt kérdés
Tegyük fel megcsalnád a párod, de utána megbánnád és azt szeretnéd hogy megbocsásson. Erre ő azt mondaná hogy tetszik neki is valaki de vissza utasította mert ő hűséges volt így viszont egyszer ő is megfog csalni titeket és akkor kvittek lesztek. Ne menjünk bele légyszíves semmi másba csak ebbe: egyszer megcsaltad a párod, engednéd hogy egyszer ő is és utána minden negy tovább vagy önző lennél és te már nem engednéd ?
ma 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk pont ugyan ez volt a szitu annyi kivétellel, hogy én kertem meg a feleségem, hogy egyszer szintén tegye meg . Először nemet mondott később úgy ment bele hogy végig kellett néznem . Azt hiszem bőven kvittek lettünk …
ma 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Abszolút fair kérés szerintem.
ma 15:09
 3/9 anonim válasza:
53%
Igen, ez korrekt. Azonban nagyon fájna, nem is tudom, hogy túl tudnék-e rajta lépni.De a másik fél lelkének jobb lenne szerintem mindenképp.
ma 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Igen, engedném. Ha nekem szabad, akkor a páromnak is.
ma 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is jogos, mint megcsalt és megcsaló is állítom.
ma 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam fordítva volt a szitu anno. Megtudtam, hogy megcsalt, kerek perec közöltem vele, hogy igyekszem viszonozni, mivel nem visszafordítható a dolog, és momentn a válás sem opció. Azóta sikerült válnom.
ma 15:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Jól tetted
ma 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
De utálom az ilyen nyögve nyelős kérdéseket hogy mi lenne ha így vagy ha úgy lenne.
ma 16:14
 9/9 StevenUp ***** válasza:

Nem mennék bele. Ha már megcsaltam annak oka volt. Innentől odáig sem jutna el a téma, hogy folytatjuk a kapcsolatot.

Hála istennek sosem csaltam meg barátnőt.

ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!