Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel Eddig minden jól működött szex téren köztünk, de mostanában valamiben megváltozott. Orálisan nem engedi hogy kielégítsem. nem értem mert eddig mindig engedte. valami tanács? Esetleg megcsalhatott?
Figyelt kérdés
Férfiak válaszát várommáj. 6. 19:38
1/20 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy talan megcsalt :/ 37/f
2/20 anonim válasza:
Azt hiszem talán KÉRDEZZ RÁ, hogy mi az oka..
3/20 anonim válasza:
Ne legyen igaz, de könnyen elképzelhető, hogy beújított valakit, mert akkor szoktak ilyen jelek lenni.
4/20 A kérdező kommentje:
Rá kérdeztem de azt a választ kaptam hogy nem szereti. Ezt én nem tudom elhinni szerintem is megcsal
máj. 6. 21:05
5/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csal,csak egyszerűen tényleg nem szereti. Nő sem mind szereti,ha nyalják.
6/20 anonim válasza:
Zöld erdőben nő a gomba, bemászott a nadrágomba 😂 begyűjtött némi gombát a pasid, de hogy normál illemhelyről, vagy valamelyik csajtól azt nem tudni.
7/20 anonim válasza:
Már a férjed és akkor mondja meg, hogy nem szereti? Röhej. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy megcsal. Kicsit több beszélgetést megér.
8/20 anonim válasza:
Szia! Mivel azt írtad hogy korábban engedte és szerette ahogy kielégítetted őt, ezért sajnos én is arra szavazok hogy megcsalt. Egyik verzió az hogy a másik nő baromi jól szopott és arra az érzésre vágyik ahogy akkor kapta, nem ahogy te csinálod neki.
Másik verzió hogy baromi lelkiismeret furdalása van miközben csinálod neki és nem tud elvonatkoztatni az emléktől. F40
10/20 anonim válasza:
Honnan veszed 8 , hogy csaj szopta ? :D akar pasizhat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!