Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sos valami fontos jo tanács...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos valami fontos jo tanács első petting/szex elött? 18/l 19/f

Figyelt kérdés
Már nagyon kívánom de kicsit izgulok a védekezés meg ilyenek alap nagyon figyelmes a barátom em én vagyok neki az első . Nagyon nem tudom mit hogyan csináljak most alszunk elöször együtt már 9 hónapja együtt vagyunk valaki segítsen nem tudom mit fogunk csinálni egyáltalán.

jan. 13. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el magad és ne görcsölj. Ami jól esik azt kell tenni.
jan. 13. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Miiért, azt hiszed, nekünk bárki adott tanácsot? Még azt sem tudtam, ha össze vannak zárva a combok, akkor hol van a punci?
jan. 13. 20:11
 3/8 NTBS ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj.

Hosszú előjáték.

Őszinte kommunikáció.

jan. 13. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szóval kívánod a répát? Felháborító mik vannak!
jan. 13. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Azt írtad, hogy neki te vagy első, nem azt, hogy neked ő az első. Csináld amit ezelőtt csináltál!
jan. 14. 01:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos kérdés. Ne aggódj, minden oké lesz. Gyereket egyelőre még ne, de minden más mehet, hadd szóljon! Őszinteség, figyelem.

Ha a barátod eddig várt, most se fog kapkodni.

jan. 14. 01:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ugyis jóban vagytok, akkor talán megbeszélhetnétek, ki mit szeretne, hogy képzeli mi legyen. Amugy nyilván ölelés simogatás, érintés a pettinghez nem kell levetközni.
jan. 14. 01:50
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Ha szépen megkérsz, tartok neked egy ingyenes felkészítést.
jan. 14. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!