Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire fontos ez nektek?
Mennyire fontos, hogy egy férfi jól tudjon cirógatni, simogatni? Ha az aktust csak 20 percig bírja, de etalon minőségű előjátékot nyújt, az kb hány %-ban tud kárpótolni?
(Egyéb probléma nincs, sem technikában, sem méretben, sem testalkatban. Intelligencia is megvan, meg az érzékiség/odaadás is. + oral practise)
Kort is kérek. Ha valaki szűz, az írja oda. Köszönöm!
20 perc 1x aztán semmi?
Úgy semmivel nem tudna kárpótolni.
Ha az előjátékkal kárpótol akkor nem gond a 20 perc.
N28
Jézusom:( Milyen elvárásaid vannak magaddal szemben...
Van szexuális kultúrád, kényezteted a nőt, 20 percig (=SOKÁIG) bírod a szexet, és mégis elégedetlenkedsz magaddal. Ez tényleg szomorú.
Nekem ez lenne az álom pasim, és szerinten a legtöbb nő így van vele. Szerintem veled már az előjátéknál elélveznék. Ne stresszelj rá ennyire, és ne támassz magadnak ilyen idióta felesleges elvárásokat hogy 1 óráig kell reszelni.
Inkább örülj hogy ilyen vagy, legyél rá büszke, mert ilyen pasi kevés van!
19L, szűz.
A 20 perc kevés, többször szeretek elelvezni egy aktuson belül, a hosszú előjátekot meg nem igényelem, az utójatektól meg felall a nemlétező szőr is a hátamon.
Nő vagyok pasi aggyal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!