Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjemmel Eddig minden jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel Eddig minden jól működött szex téren köztünk, de mostanában valamiben megváltozott. Orálisan nem engedi hogy kielégítsem. nem értem mert eddig mindig engedte. valami tanács? Esetleg megcsalhatott?

Figyelt kérdés
Férfiak válaszát várom

2024. máj. 6. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsal, akkor a dugás sem hiányzik neki ,nem csak a szád.

Ha inkább megkefél helyette, akkor nincs gáz, szinte biztos, hogy nem csal.

Csak jobban szereti a dugást, ahogy pl. én is.

Az is lehet, hogy nem jól csinálod, túl intenzív az ingerlés, olyankor le is lankadhat. Igazából tényleg tőle kéne megkérdezni, de ő meg azt mond, amit akar. :)

2024. máj. 7. 07:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy megcsal. Lehet nem élvezi, ahogy csinálod. Az én feleségem sem csinálja jól és nem is kérem tőle. Korábban kértem, hátha jobb lesz, de nem lett jobb. Ha betegség az oka, akkor a gyógyulás után újra kérné, hogy csináld.
2024. máj. 7. 07:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Talán csak megunta. Vagy ennyi évig titkolta és most lett mersze/elege kimondani.

Ha megcsal, akkor szerintem se csak a szopást nem kívánná.

2024. máj. 7. 10:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a szopás változott más nem akkor lehet csak van vmi a farkán amit szégyell. Ha elmúlik szophatod újra.

Bár akkor minek dugja be.

Mindenesetre nem a megcsalás az egyetlen magyarázat.

2024. máj. 7. 14:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddig bírta a fogazást.
2024. máj. 7. 20:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy meg csalt . Huszon-harminc éves koromba én is imádtam , adni-kapni .Ma már nem nagyon szeretem . Szájba élvezéskor nem szeretem ha szívja . Hány évesek vagytok ? Csak a szájba élvezést nem engedi , vagy az orális előjátékot ? 42F
2024. máj. 7. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:
18%
Ha a szopas nem megy elvezesig meg jobb is
2024. máj. 8. 14:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom tényleg próbáltam vele beszélni róla de tereli a szót mintha zavarban lenne. Többen írtatok hogy lehet nem élvezi ahogy csinálom hát nem tudom mindig nagyon hamar elélvezett orális szex közben
2024. máj. 14. 02:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem akarja akkor ne tedd . Ő neked csinálja ? Hány évesek vagytok ?
2024. máj. 14. 13:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet hogy betegség? pl prosztata gondok? 5 ből 3 férfi küzd ezzel sajnos.

és szégyelli. én erre látok legtöbb esélyt

2024. máj. 14. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!