Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Telt nők, szerintetek jók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telt nők, szerintetek jók vagytok a szexben?

Figyelt kérdés
ma 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Mindenki nagyon jónak tartja magát a szexben akár telt, akár sovány.
ma 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Bár nem vagyok sem telt, sem nő, de én kifejezetten a teltebb hölgyeket kedvelem. Azt tapasztaltam, hogy sokkal jobbak az ágyban, valamint nekem külsőre is sokkal jobban tetszenek. Szerintem formásabbak, nőiesebbek. :)

32F

ma 12:01
 3/12 Mélybenyomás ***** válasza:
64%
Én is férfi vagyok és hasonlóan gondolom, szerintem is a telt nők az eddigi tapasztalataim alapján, valami miatt jobb volt velülk a szex , de persze nem mondom, hogy ez minden telt nőre igaz, csak lehet én fogtam ki a jobbakat eddig :)
ma 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Szopásban jó vagyok, akrobatikában nem. Meg zavar hogy nem bír el a párom pl nem tud odébb rakni/felemelni ami hiányzik.

Úgyhogy összességében nincs jó véleményem magamról 160/90

ma 12:29
 5/12 Mélybenyomás ***** válasza:
79%
4 es a szex nem csak akrobatikából áll.. Az hogy szopásban jó vagy, már annyi izgalmat élvezetet adhat, hogy szerintem egy sima misszionárius, vagy kutyapóz is lehet olyan élvezetes és izgalmas, hogy fantasztikus lesz a szex.. Ha odaadással és élvwzettel tudod fogadni a partnert és te is úgyan ugy viszonyulsz mindenhez, akkor a puncsfagyiba a mazsolák is felnyögnek :)
ma 12:34
 6/12 anonim ***** válasza:

175/87 vagyok.

Ami jól megy szopás, mélytorok, lovagló,lábbal kiverés.

Elég nagy a libidóm, szeretem az újításokat, szerepjátékokat.

A férjem nem tart kövérnek, meg beszólni se szokott. Amikor megismerkedtünk még 60kg se voltam. De ez már más téma.

ma 12:49
 7/12 anonim ***** válasza:
@Mélybenyomás, tökéletesen mondtad!!! 🥹 Végre egy kedves hozzászólás, ami építő jellegű és még igaz is! 😊 (2-es voltam)
ma 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Telt nőként (167/95 kb) nem szoktam magam értékelni, hogy jó vagyok vagy sem, mivel magammal nem szexelek, nem lehet éppenséggel véleményem róla. Azt viszont tudom, hogy a férfiak nemigazán panaszkodtak rám soha, volt olyan pasim aki évekkel szakítás után is úgy írt rám egyszer, hogy néha még mindig azzal a gondolattal kel reggel álló fasszal, hogy mennyire megdugna engem.

Na ez azért nagyon jól esett az egomnak, illetve nem ő volt az egyetlen, aki hasonlóan vélekedett rólam, így összességében úgy gondolom elégedett lehetek magammal.

N

ma 12:56
 9/12 Mélybenyomás ***** válasza:
8 -as Te tudhatsz valamit ... :) :) Nekem is volt olyan telt nő, akivel bár mikor újra együtt lennék, imádtam minden porcikáját és ő is az enyémet, igy tudom miről beszélsz.. :) De inkább az odaadása az ami teljessen magába bolonditott..
ma 13:02
 10/12 A kérdező kommentje:
#8 Szimpatikusnak tűnsz így írás alapján :D Kardio edzést vállalsz guggolással karöltve? :)
ma 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!