Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnék kurvázni. Szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék kurvázni. Szerintetek összejön?

Figyelt kérdés

33 évesen nem volt még barátnőm, mert lehet, hogy nem voltam elég vonzó a nők körében.

Meg kisfiús vagyok,amolyan jópofi gyerek a nők körében.

Nekem egy nő csak arra kell, hogy szexuálisan kielégítsen ez minden vágyam.

De úgy érzem érzelmileg eléggé feszült ideges és kiszámthatattlan vagyok és nem mindig tudom már én sem hogy miSt akarok, de szexelni igen, csak nem mertem bevallani magamnak.

Csak szexelni egy jót, ennyit akarok...

Szerintetek összejön, vagy bízzak abban, hogy majd összejön véletlen?

Nem tudom, fáradok, de vágyakozok is rá ez volt minden álmom, hogy egy jó nővel összejöjjek, de nem jött össze.. Lehet, hogy ronda vagyok.. Nem tudom... Mit gondoltok elkúrjam jobban az életemet?

dec. 6. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Nemjolanyok.hu
dec. 6. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha csak szex kell akkor fizetős megfogod kapni.

Engem pl izgat hogy meghódítsam de ha fizetsz az csak tranzakció unalmas

dec. 6. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Először menj masszázsra, ellazulsz, feltöltődsz, aztán kényeztetnek a végén. Testnek és léleknek is jó.
dec. 6. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt ne várd, hogy csak úgy véletlen összejön. Akkor örökre úgy maradsz. az csak a filmekben van, hogy a nő kilép a boltból, ,leejt egy dobozt, a férfi feladja neki, és aznap este már szexelnek. A valóságban keményen meg kell küzdeni, hogy találj valakit, és azért is külön, hogy megszerezd. Nem tudom, hogy mostanában hogy megy. Bementem egy társkereső irodába, befizettem az ezresemet, és ők megszervezték a randit. A másodikat elvettem feleségül. De ha egy prosti is kell ahhoz,hogy feloldódjanak a gátlásaid, mert legalább valamit megtudsz arról, milyen? Kádár apánk alatt még nem voltak prostituáltak, most meg már itt a feleségem. Nálam ezért ez kimaradt.
dec. 6. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha itt akarsz akkor nem fog sikerülni.
dec. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!