Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ítélkezést várok, csak segítséget, mit tudnék tenni? N
Figyelt kérdés
Előre bocsátom, hogy nem vagyok k#rva, csak rossz döntést hozam és most visszaütött rám. Szorult helyzetben voltam és belementem egy könnyű pénz kereseti lehetőségbe. Egyedül élek és megszorultam anyagilag, nem tudtam fizetni a lakbért, a tulaj pedig egy "vállalkozó" , igazi simlis alak, aki felajánlotta, hogy máshogy is törleszthetek. 1 alkalmat kért a tartozásért, ezzel kvittek voltunk, majd felajánlotta, hogy fizet egy nagyobb összeget egy újabb alkalomért de az már más körülmények között, extrém kérés volt, Végül bele mentem és meg is történt amit várt tőlem, ennek 2 hete és azóta nem jelentkezik, nem fizetett. Előre ide adta az összeg 20%át, azt mondta a többit majd a végén. A telefont nem veszi fel, nem válaszol. Januárban ha nem fizetem ki a lakbért akkor kb egálban leszünk, de mi van ha ő behajtja rajtam?ma 10:15
1/24 anonim válasza:
Mi volt az amit kért tőled? Írd meg légyszíves.
2/24 A kérdező kommentje:
Mikor? Eloszor? Szexet. A masodik kerese is ilyen volt csak extremebb.
ma 10:32
3/24 anonim válasza:
Igen ,azt kérdezem,mi volt benne az extrémebb?
4/24 A kérdező kommentje:
Nem csak ö volt ott.
ma 10:40
5/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehet ilyenbe belemenni????
6/24 anonim válasza:
Semmit sem tudsz csinálni béjbi'. Egyszerűen nem fizetsz mert azt mondod beleszámítod a lakbérbe. Ha tényleg simlis figura akkor követelni fogja az újabb és újabb alkalmakat, próbál majd bezsarolni s hol fizet, hol meg nem.
Azt tudod csinálni, hogy keresel másik melót amiből kijössz, vagy lakótársakkal együtt bérelsz pecut amit ki tudsz csengetni k.rvulás nélkül.
7/24 anonim válasza:
Most mi a baj? Ha nem fizet, de nem kér lakbért, akkor kb nullán vagy.
9/24 A kérdező kommentje:
Akkor bukom a kauciot. 400e
ma 11:05
10/24 anonim válasza:
#9 hát az szívás. Akkor "gombokért" bhasztál 😂 A fószer ha szemét kérni fogja újra meg újra a búboolást, de ugyanúgy nem fog fizetni. Rászedett, tanulj az esetből! Ha k.rválkodni akarsz, akkor azt mindig kézzelfogható cash-ért csináld, ne pedig a távoli jövőben megígért valamiért. Mert van aki korrekt és kifizet, meg van aki tróger és nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!