Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem igazságtalannak ezt a fétisezést?
Érintett vagy, gondolom ezért zavar.
Ha tetszik, ha nem, az átlagos test a normális, egészséges, átlagos. Ha ez vonzalmat ébreszt valakiben, akkor az értelemszerűen nem fétis... Mert átlagos, egészséges és normális.
Ha viszont valakiben vagy az extrém vékony, vagy a túlsúlyos vagy egyéb dolog ébreszt vágyat jobban, akkor az fétis. Nincs ezzel amúgy gond, de miért zavar téged, ha a nevén neveznek valamit?
Nekem is volt már olyan túlsúlyos nő, aki tetszett. De, nem azért, mert túlsúlyos volt, hanem mert úgyis arányos volt és megfogott a személyisége is. Nem arra állt fel célzottan, hogy nagy a hasa.
Nézd Én egy molett nő vagyok
Én is csak addig vagyok szexi egy bbw kedvelőnek amíg azt nem mondom ne haragudj de Én nem akarok veled lefeküdni
És akkor már minden is vagyok De jó ember nem
29N
1.) Az eredeti definíció szerint a féris, valamilyen élettelen tárgy iránti szexuális izgalmat jelent.
2.) Tehát igazából a férisnek nevezett férisek szignifikáns többsége csak elnevezése szerint az, technikailag nem.
3.) GYK-s hozzászólótól szokatlan módon, van némi logika abban amit mondasz. Egy formás mell iránti izgalom nemsokban különbözok a kövér has iránt érzettől. Az egyiket mégis (helytelenül) fétisnek nevezik a másikat meg nem...gyanítom a kulcs az lesz, hogy míg az egyik teljesen természetes és evidens, a másik sokkal ritkább.
4.) Számodra mi relevanciája van annak, hogy most fétisnek vagy nem fétisnek kategorizálják a tiédet?
Ha holnaptól rámszólnak, hogy a céges mailjeimben az aláírásban ne PHP- fejlesztő, hanem Backend programozó legyen írva, nem oszt, nem szoroz. Ugyan azt fogom továbbra is csinálni, ugyan úgy szeretni fogom a munkám és ugyan úgy jó leszek benne...nem tök mindegy papíron hogy hívják, hova kategorizálják?
Azt a szót hogy fétis, csak a lúzerek használják.
AZ egy baromság hogy ha szeret valaki valamit vagy esetleg rajong dolgokért hogy azt fétisnek nevezik.
Feljövök ide a gyk,ra és komolyan mondom a 95 kilómmal engem sehol nem szidnak aláznak, disznóznak, dagattoznak mint itt.
Ez miert jó nektek?
Jaa ha disznó vagyok mar nincsenek is érzéseim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!