Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kövérek miért érzik igazságt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövérek miért érzik igazságtalannak, hogy nem kellenek a normális embereknek?

Figyelt kérdés

A csajok panaszkodnak hogy a pasi egy dugás után tovább áll

A pasik panaszkodnak hogy nem akar velük szexelni a zasszony

Miért csodálkoznak?

2023. márc. 26. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
aha, akkor hogy is van ez, hogy reklámokban és óriásplakátokon is erősen túlsúlyos nőket mutatnak, de kövér csávókat sosem tüntetik fel szépségideálnak?
2023. márc. 26. 11:57
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

mert megy a hiszti ha szeretsz, szeress kövéren is

egy testhez is vonzódok, nemcsak a lelkéhez

N

2023. márc. 26. 12:00
 3/13 A kérdező kommentje:

"hogy is van ez, hogy reklámokban és óriásplakátokon is erősen túlsúlyos nőket mutatnak"

Ez úgy van, és ez a Dove féle -eltorzított- body positivity azért van mert jó marketing. Érdekes hogy szinte csak különböző rasszok és kévérel vannak benne. Pedig van csomó olyan dolog ami miatt egyesek szégyellik a testüket.

Szóval ez így működik hogy egy nagy csoport (Magyarországon ők a kövérek) lelkét simogatják. Utána ezek az emberek akik érintettek, szívesebben veszik a terméket.

De a BP nem erről szól. Ezt csak a marketingesek aljasították le. A kövérség betegség. Népbetegség. Nem legitimálni kell hazugságokkal, hanem gyógyitani edukációval, lehetőségekkel, pozitív visszacsatolással.

2023. márc. 26. 12:07
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Kövér, sovány, átlagos. Kábé ezek vannak. Teljesen mindegy a kinézet! Ha valaki saját magával nincs megelégedve, ezt kisugározza és a kutyának sem kell. Ha meg van elégedve magával a három felsorolt alkat, talál magának partnert, amennyit akar! EZ ÍGY VAN.
2023. márc. 26. 12:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Talál sokat, de egy beteg ember beteggel fog összejönni. Most az mindegy h testi vagy csak lelki baj-e
2023. márc. 26. 12:16
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem minden ember tehet arról, hogy kövér. Nem minden ember tehet arról, hogy nagyon vékony.

A külső tulajdonságok nem döntés kérdései. Az emberrel vele születnek.

De aki akkora paraszt, hogy egy embert elítél a külseje alapján, és azt gondolja, max egy kefélésre jó, az már valóban egy fogyatékosság. Mert dönthetne az illető úgy, hogy elfogadja és minimálisan tiszteli a másik embert, függetlenül attól, hogy az hogy néz ki, mekkora a súlya, mekkora a farka, mekkora a melle, van-e szemüvege.

Szerencsére csak kevés ilyen retardált van, aki szerint a kövér ember beteg és nem érdemel szeretetet az életben.

Igazándiból sajnállak. Mert nem látod meg az emberek valódi énjét, mivel leragadsz a külsőségnél.

Ha nem tetszik, nem kell ránézni. De nem alázhatsz meg valakit a teste miatt, nem döngölheted földbe az érzéseit, mert NINCSEN HOZZÁ JOGOD!

Ha az ilyen kis felszínes patkányok tudnák, milyen károkat okoznak egy emberi lényben a mérhetetlen bunkóságukkal, akkor sokkal kevesebb depressziós ember létezne, és sokkal kevesebben végeznének magukkal.

Tapintat barátom, azt lehet tanulni.

Jó embernek lenni pedig csak döntés kérdése.

2023. márc. 26. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy probléma? Hormon? Nem minden kövérség hátterében a zabálás áll.

Igen sokaknak tényleg ez az igazság. De erről ki tehet. Miért nem figyelnek a szeretik, hogy baj van?

Miért nem figyelsz te kedves kérdező a szeretedre? Vagy kedves 2.válaszoló, miért nem figyelsz a partneredre, hogy ne hizon el?

Vagy mert valaki kövér ne álljunk vele szóba, mert nem teljes értékű ember? Lehet teljesebb értékű, mint bármelyik vékony társuk.

Írom ezt így, hogy én is vékony vagyok. Mégsem ítélem el, akin van túlsúly.

2023. márc. 26. 13:14
 8/13 A kérdező kommentje:

"Pajzsmirigy probléma? Hormon? Nem minden kövérség hátterében a zabálás áll."

Ezt úgy mondjátok, mintha 100-ból 99 esetben ilyen problémák állnának a háttérben.

Pedig kb fordítva van. De nem ez a lényeg! A kérdés, hogy miért érzik igazságtalannak?

2023. márc. 26. 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi van? :D

Részemről sosem panaszkodtam, ez a vékonyaknál is ugyanígy van. Ki kell szűrni azokat, akik csak dugni akarnak.

Maga az alap kérdés pedig teljesen értelmetlen. Mit jelent a "normális"? :D Miért ne kellenék normális embereknek? Mondjuk ez számomra inkább belső, mint külső jelző, de te tudod.

Mindenkinek megvan a maga ízlése, természetes, hogy nem tetszhetek mindenkinek, nem is akarok. A saját hibáim miatt nem fogok másokat hibáztatni.

Nehéz olyat találni, akivel kölcsönös a vonzalom és belsőre is megvan az összhang, de szerintem ez mindenkire igaz, nem csak a kövérekre.

N

2023. márc. 27. 10:38
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Én kövér vagyok és nem vagyok se meglepődve se megsértődve. Pontosan tudom hogy a saját hanyagságomnak köszönhetek mindent. Dolgozok a helyzeten és igyekszem korrigálni a hibámat, már ha másért nem is magam miatt. Szerintem gáz normálisnak beállítani az elhízottságot, se nem természetes se nem egészséges. Nem azt mondom hogy baszogatni kell aki elhízott csak nem ringassuk bele fals dolgokba hogy így úgy jó ez így, az illetővel baszunk ki leginkább mert a végén tényleg elhiszi hogy normális.
2024. jan. 27. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!