Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan az hogy a normális, jólelkű, kedves fiúkat semmibe veszik a lányok?
Figyelt kérdés
A bunkóbb fiúkért meg odáig vannak, még akkor is ha megalázzák. Mintha fordítva működnének a lányok...
Olyan igazságtalan hogy a normáliak nehezen találnak párt:/
2022. júl. 20. 20:14
3/15 anonim válasza:
Vannak azért még olyan lányok akik a rendes fiúkhoz vonzódnak csak kevesen.
Nem tudunk mit tenni ellene, de talán attól jobban érzed magad hogy mondjuk neked lvL 100 a nehézség hogy megtaláld a párod , én már rég God módban vagyok :D
4/15 anonim válasza:
És az igazságos, hogy ezek a JÓLELKŰKEDVES fiúk is csak a kikent kifent instaribiket tartják nőnek? Az átlagos (nem csúnya) lányokat pedig ugyanúgy semmibe veszik mint őket A NŐK. hahaha
5/15 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Kis aranyos férfiak elijesztik a nőket!
De jók lesztek, ha esőért fel kell áldozni pár szüzet!
6/15 anonim válasza:
Az hogy töketlen vagy nem egyenlő ám avval hogy jólelkű vagy.
7/15 anonim válasza:
Majdhogynem minden egyes lány/nő a rendes lelkű férfiakhoz vonzódik, a bibi csak azzal van, hogy a legtöbb fiú aki rendes lelkűnek hirdeti magát, nem az. Te is itt a neten panaszkodsz arra, hogy a komplett női nem agyában rosszul működik valami, ami miatt te igazságtalan módon nem kaphatsz pnát. Egy tényleg normális, kedves, jólelkű férfi nem gondolkodik így. Te sztem csak simán valami társadalmi számkivetett vagy, aki túlságosan feszeng az emberek között ahhoz, hogy kimutassa a rosszabbik oldalát.
8/15 anonim válasza:
Ha a csajok azzal szerelnek le, hogy "te túl jó vagy", akkor mások ágyában kötnek ki és kipróbálnak minden pózt!😀
9/15 anonim válasza:
Nem. Én a jóképű, kedves pasikhoz vonzódom. Ez van🤷🏼♀️
10/15 anonim válasza:
A kérdező minden bizonnyal sem nem kedves, sem nem jóképű. Utóbbiban teljesen biztos vagyok.
F 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!