Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan az hogy a normális, jólelkű, kedves fiúkat semmibe veszik a lányok?
A bunkóbb fiúkért meg odáig vannak, még akkor is ha megalázzák. Mintha fordítva működnének a lányok...
Olyan igazságtalan hogy a normáliak nehezen találnak párt:/
A valóságban? De.
A gyk-n? Nem. Itt frusztrált nők szidják a férfiakat és irreálisan tökéletesnek próbálják magukat mindig beállítani.
Egyébként az élet minden területen ilyen. Nem igazságos. Ha valamit akarsz, akkor küzdj és alkalmazkodj. Ha a bunkó pasikra van szerinted igény, hát legyél te is olyan.
#4: Igen, biztos ezért rinyálnak a legátlagosabb lányok is, hogy boldog-boldogtalan bepróbálkozik náluk mindenhol. Kezeltesd a tévképzeteid.
#7: Igen, biztos ezért esett már át a legtöbb nő bántalmazáson kapcsolaton belül úgy, hogy az illetővel is maradnak. Szintén kezeltesd.
Vicces, amikor ilyen kérdéseknél egótól túlfűtve toljátok a felsőbbrendű szövegeiteket, de fél percet sem vagytok képesek gondolkozni és simán betoltok olyan válaszokat, amik teljesen valótlanok.
Az, hogy valaki kedves és jó lelki, alapnak kellene lennie. Sosem álltam szoba olyannal, akiről ne feltételeztem volna, hogy ilyen. Ha menet közben pedig kiderült, hogy nem ilyen, akkor hagytam is a francba.
A normális, erett noknek a normális és erett férfiak kellenek. Ennyi.
Az én párom is normális.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!