Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van párom és szeretem,de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom és szeretem,de borzasztóan kívánok egy másik férfit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kiegyensúlyozott,és ténylegesen boldog párkapcsolatban élek. Nincs problémánk sem az ágyban,sem sehol.

A munkahelyemen viszont megismertem egy férfit és valami olthatatlan testi vágyat érzek iránta. Nem randiznék vele,a személye egyáltalán nem foglalkoztat,viszont a vágy őrjítő.

Ti mit tennétek a helyemben? Sosem csalnám meg a párom. Nyomjam el magamban ezt az érzést?

dec. 11. 19:33
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
67%
Párod nincs benne hármasban?
dec. 11. 20:06
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Attól tartok már félig eldöntötted , csak megerősítést vársz .
dec. 11. 20:44
 23/38 anonim ***** válasza:
47%
17. Jól érzed, tényleg egy rohadék vagy!
dec. 11. 20:49
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy egy kicsit szomorúnak tartom, hogy egyes nők képesek lennének eldobni egy több éve tartó stabil kapcsolatot, aminek van is jövője, egy OLYAN szexért ami egyáltalán nem garantálja azt amit a fejében elképzelt.

Sőőt több mint valószínű, hogy közel sem lenne olyan jó azzal a bizonyos emberrel a szex, mint ahogy elképzelik…

Undorító világot élünk… Sajnálom, ez a véleményem

dec. 11. 21:00
 25/38 anonim ***** válasza:
77%
El fog mulni. Voltam hasonlo helyzetbe (sot, meg kerdest is irtam ki). Csak egy fellangolas, amit ha megfelelo ideig figyelmen kivul hagysz majd elmulik.
dec. 11. 23:10
 26/38 anonim ***** válasza:
38%
tegnap 20:00 Ha en ki birom szex es szeretet nelkul mert a csajok nem allnak le velem, akkor ti akiknek van pasrjuk alljatok kusba. Kur.ak vagytok ha meg teszitek es pokolba kerultok! De mindegyikotok ilyen...hagyjuk mar...
dec. 12. 04:21
 27/38 anonim ***** válasza:
44%
Azóta történt valami?Dúgjál vele,ennyi.Vagy 3-as.
dec. 12. 06:47
 28/38 anonim ***** válasza:
55%
És lehet ő meg elhajtana ha felkínálnád magad akkor is. Vagy már mondta, hogy megdugna?
dec. 12. 10:43
 29/38 anonim ***** válasza:
26 - nem csodálom, hogy nem állnak le veled a csajok! Én sem tenném.
dec. 12. 10:51
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet, szinte minden betű egyezik.

Tipródtam eleget, és előjöttem egy hármas lehetőségével.

Sok beszélgetés után belement a férjem - az Isten áldja meg ezért.

Eljött a nagy nap. És megtörtént!

Csodálatos volt az imádott férjemmel és a vágyálmommal egy ágyban...

Mégis: egy alkalom volt, nagyon jó volt, de lenyugodtam, és minden visszaállt. Az "vágyálmom" egyszer megkapott, és én is őt, de ezzel minden kíváncsiságom ki lett elégítve, és már nem is érdekes.

dec. 12. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!