Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és szeretem,de borzasztóan kívánok egy másik férfit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiegyensúlyozott,és ténylegesen boldog párkapcsolatban élek. Nincs problémánk sem az ágyban,sem sehol.
A munkahelyemen viszont megismertem egy férfit és valami olthatatlan testi vágyat érzek iránta. Nem randiznék vele,a személye egyáltalán nem foglalkoztat,viszont a vágy őrjítő.
Ti mit tennétek a helyemben? Sosem csalnám meg a párom. Nyomjam el magamban ezt az érzést?
dec. 11. 19:33
1/37 anonim válasza:
Semmi esetre se nyomd el magadban! Vagy tudasd vele, vagy a háta mögött. De menj bele!
2/37 anonim válasza:
Sosem csalnám meg a párom.---Jaj dehogynem! Meg fogod!
4/37 anonim válasza:
Te is tudod mi a helyes.
Képzeld el ugyanezt fordított helyzetben.
Ha a párod érezne olthatatlan vágyat egy másik nő iránt.
Ugye hogy nem lennél megértő?
5/37 A kérdező kommentje:
4es természetesen nem lennék. Ezért is nehéz nagyon ez a helyzet.
Ezzel nem állhatok csak úgy a párom elé Ő meg nyilván nem dogja azt mondani hogy akkor ezt éljem meg.
dec. 11. 19:40
7/37 A kérdező kommentje:
Fordított esetben én sem mondanám ezt neki
dec. 11. 19:40
8/37 menta34 válasza:
Menj át a felnőtt párkapcsolatok GYK kategóriába, az tele van mindent is tudó bölcs önérzetes és tökéletesen hűséges nőkkel. Valószínű számodra is lesz jó tanácsuk.
10/37 anonim válasza:
Nem lettél közelebb a megoldáshoz. Tehát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!