Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és szeretem,de borzasztóan kívánok egy másik férfit. Mit tegyek?
Kiegyensúlyozott,és ténylegesen boldog párkapcsolatban élek. Nincs problémánk sem az ágyban,sem sehol.
A munkahelyemen viszont megismertem egy férfit és valami olthatatlan testi vágyat érzek iránta. Nem randiznék vele,a személye egyáltalán nem foglalkoztat,viszont a vágy őrjítő.
Ti mit tennétek a helyemben? Sosem csalnám meg a párom. Nyomjam el magamban ezt az érzést?
Úgy érzem hogy baromi nagy felelőtlenség lenne kockára tenni a kapcsolatunkat,a közös életünket és jövőnket.
De ezzel párhuzamosan pedig megőrülök..
Ha tényleg szereted a párod, és jó a kapcsolat, akkor nem éri meg a kockázatot.
Mert az is lehet hogy még csak a szex semm lenne jó a munkatárssal.
Ugyanebben vagyok. Boldog, kiegyensúlyozott házasság, harmonikus légkör otthon, álomférj, szinte nulla konfliktus, szuper szex. Mégis, van egy férfi akiért egyszerűen megőrülök. Olyan kimondhatatlanul vágyom rá, hogy szinte megállás nélkül rá gondolok, róla fantáziálok, ezekre a fantáziákra maszturbálok mert egyszerűen nem bírom ki, sosem volt még ilyen, nem ismerek magamra.
Ráadásul kölcsönös, és ez a férfi (aki szintén házas, látszólag idilli családdal, álomszép és jófej feleséggel), egyértelműen, apró jelekkel, kitartó módon a tudtomra adja, hogy tetszem neki. Egy rohadéknak érzem magam, semmi okom arra hogy másik férfire vágyjak, de mágnesként vonzódom hozzá egyszerűen.
#15 ha valaki a párjával akar maradni, akkor meg kell hozni az áldozatot, hogy nem ugrunk bele abba, ami egy délután erejéig jó, aztán ennyi az egész.
Az pedig egy tündérmese, hogy egy jó kapcsolatban nem tetszik meg soha senki más. Persze, hogy megtetszik, emberek vagyunk. Az elköteleződés a kérdés. Ha valaki meg tudja hozni a döntést, akkor már nyert ügye van, az az igazi komoly kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!