Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 körüli srácok nektek milyen szexuális élményeitek vannak?
Figyelt kérdés
Nekem még sajna nem sok, de sok korombeliről hallok elég extrém dolgokat is ki mit csinál.
Nektek mik a legextrémebbek?? Vagy milyen gyakran sikerül összeszedni valakit?
dec. 11. 13:17
11/15 anonim válasza:
Nekem semmi nem volt. Aztán itt vagyok 33 évesen és azóta se semmi. Ezt most teljesen őszintén írom.
12/15 Senior Séf válasza:
18 éves koromban (majd' 50 éve) napi szinten, de szolidan ment csak a szex.
13/15 anonim válasza:
6
attól még lehet heteró ... ki tudja.
lehet csak legjobb barátok.
15/15 anonim válasza:
ez csakis attól függ, ki milyen körökben mozog. ha valaki az otthon ülős fajta, akkor esetleg semmi, de ha valaki gyakran bulizik, nyári táborozik, fesztiválozik, stb stb stb, akkor esélyes, hogy már van sok kalandja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!