Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 körüli srácok nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 körüli srácok nektek milyen szexuális élményeitek vannak?

Figyelt kérdés

Nekem még sajna nem sok, de sok korombeliről hallok elég extrém dolgokat is ki mit csinál.

Nektek mik a legextrémebbek?? Vagy milyen gyakran sikerül összeszedni valakit?

dec. 11. 13:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon extrém dolgok vannak, sokan nem is gondolnák, aztán ha mégis szembesülnek vele, akkor kijekentik, hogy "áhh ilyen nincs".

Én is meglepődtem, mikor egy csávó azért könyörgött, hogy a szolgám lehessen, naponta verjem meg, idomítsam és tartsam ketrecben :) Nem vicc !

dec. 11. 13:26
 2/15 Misticboy ***** válasza:
69%

Szerencsésnek mondhatom magam. 14 évesen vesztettem el a szüzességemet és elég sok mindenbe sikerült belekóstolnom azóta. Igazából talán nem is az én érdemem, csak megfelelő emberekkel hozott össze a sors. Vagy jókor voltam jó helyen vagy nem is tudom.

- Az első lány akivel voltam 2 évvel idősebb nálam. Meglehetősen tapasztalt volt. Sok mindent kipróbáltam vele.

- Azóta volt 3 as 4 es felállás is. Nyilvános helyeken, szolidab bdsm dolgok, csaj kényeztette az én fenekem, shemale, pisi stb.

Tehát asszem módfelett szerencsés vagyok. 18F

dec. 11. 13:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Több vagyok mint 18,de annyi idősen egy lánnyal voltam,vele együtt jártunk,2 évvel fiatalabb volt,de sokkal tapasztaltabb,neki én már a többedik voltam,vele mindent csináltunk,itt most nem részletezem.
dec. 11. 13:51
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
A haverommal rendszeresen szopjuk egymás farkát.
dec. 11. 14:11
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Magyartanárnőnek olyan világbajnok csöcsei vannak hogy egész órán áll a farkam 🤣
dec. 11. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
4-es ez hetero témakör, menj a homók koze buzulni
dec. 11. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

semmilyen

csak a tanulás

dec. 11. 15:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen, pedig reméltem hogy lesz. Az én tempómban még 25 évesen is a masztizás lesz az egyetlen szexuális élményem, ami elég gáz.
dec. 11. 16:07
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

hát olyan szinten szar van a 2 nem közt hogy madarász táborban. vagy pl az utcán sétálva azt hallgatom hogy " képzeld már ez a kis gyík megpróbált elhívni" mondja ezt egyik gimis lány a másiknak.

én tökre leszarom hogy a feministák miről papolnak a valóság az ez.

a női agyat ideje lenne mikroszkóp alá tenni.. EEG meg MR el megvizsgálni

megtekinteni hogy a Neurotransmitterek hogy működnek

megvizsgálni hogy az apa lánya kapcsolat megfelelő e vagy agyonkényeztetik és ezért nem tisztel semmilyen férfit sem a lány mér 15 éves korára :D

vagy nem tudom. Gyakori alapján pl 13 évesen már felnőtt férfiak faxát szopják

szal kérdezem hogy.. MI A FRANC? óriási baj van sztem.. és már közösség mértékű

dec. 11. 16:21
 10/15 anonim ***** válasza:
18 évesen, volt barátnőm, szóval akkor vele csináltunk ezt azt, ami nem feltétlenül szokványos. Előtte amikor szingli voltam, volt egy idősebb lány akivel össze jártunk. Volt szex is, orál is, nem megszokott helyeken. Bepisiltünk egymás előtt. De jó is volt. most 24 vagyok.
dec. 11. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!