Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 körüli srácok nektek milyen szexuális élményeitek vannak?
Nekem még sajna nem sok, de sok korombeliről hallok elég extrém dolgokat is ki mit csinál.
Nektek mik a legextrémebbek?? Vagy milyen gyakran sikerül összeszedni valakit?
Nagyon extrém dolgok vannak, sokan nem is gondolnák, aztán ha mégis szembesülnek vele, akkor kijekentik, hogy "áhh ilyen nincs".
Én is meglepődtem, mikor egy csávó azért könyörgött, hogy a szolgám lehessen, naponta verjem meg, idomítsam és tartsam ketrecben :) Nem vicc !
Szerencsésnek mondhatom magam. 14 évesen vesztettem el a szüzességemet és elég sok mindenbe sikerült belekóstolnom azóta. Igazából talán nem is az én érdemem, csak megfelelő emberekkel hozott össze a sors. Vagy jókor voltam jó helyen vagy nem is tudom.
- Az első lány akivel voltam 2 évvel idősebb nálam. Meglehetősen tapasztalt volt. Sok mindent kipróbáltam vele.
- Azóta volt 3 as 4 es felállás is. Nyilvános helyeken, szolidab bdsm dolgok, csaj kényeztette az én fenekem, shemale, pisi stb.
Tehát asszem módfelett szerencsés vagyok. 18F
hát olyan szinten szar van a 2 nem közt hogy madarász táborban. vagy pl az utcán sétálva azt hallgatom hogy " képzeld már ez a kis gyík megpróbált elhívni" mondja ezt egyik gimis lány a másiknak.
én tökre leszarom hogy a feministák miről papolnak a valóság az ez.
a női agyat ideje lenne mikroszkóp alá tenni.. EEG meg MR el megvizsgálni
megtekinteni hogy a Neurotransmitterek hogy működnek
megvizsgálni hogy az apa lánya kapcsolat megfelelő e vagy agyonkényeztetik és ezért nem tisztel semmilyen férfit sem a lány mér 15 éves korára :D
vagy nem tudom. Gyakori alapján pl 13 évesen már felnőtt férfiak faxát szopják
szal kérdezem hogy.. MI A FRANC? óriási baj van sztem.. és már közösség mértékű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!