Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ha oda kerülne a sor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha oda kerülne a sor, és kiderülne, hogy a pasinak nem csupasz mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Nem is full szőrös csak rövidre van vágva. Mi lenne a reakciótok, otthagynátok egyből? Orál így semmi képpen sem férne bele, de más azért igen?

dec. 11. 08:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, én szőr nélkül szeretem a puncit és én is borotválim mióta nemi életet élek, de ha egy szőrös punciba botlok, akkor, mivel ha eljutottunk odáig akkor nyilvánvalóan az egész csaj tetszik, akkor emiatt biztosan nem hagynám faképnél, csak megkérném majd hogy legközelebb ha nem gond, akkor én inkább amúgy szeretem. Ez szerintem fordítva is elvárható.

Ettől függetlenül egy nagy szőrpamacsot nem nyalnék ki, de nem zavarnám el, lehet mást is csinálni.

dec. 11. 12:38
 22/28 A kérdező kommentje:

21-es

Lehet perverz vagyok, de én örülnék is, ha nem szedné le egy lány végre, és lehet perverz dolog, de ki is nyalnám úgy is.

dec. 11. 12:41
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
22es, 21 vagyok, nem kövezlek meg miatta, ez nem perverz dolog szerintem, ez egyéni ízlés kérdése, no meg nem tudhatom hogy az adott helyzet mit hozna ki belőlem.
dec. 11. 12:48
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
#20, nem, nem köteles megbeszélni. Akkor lépsz ki, amikor akarsz, nincs kötelező. Akármi volt az oka, akár a szőr, akár valami más, ha nem akarta az aktust folytatni, akkor nem akarta. Nem kell megbeszélni ezen semmit.
dec. 11. 14:03
 25/28 anonim ***** válasza:
65%
Csak tudod 24 es,a partnerek szoktak kommunikálni,azt is ha jó,azt is ha valami nem az. Nem köteles persze,de mi emberek nem úgy vagyunk mint a kutyák,hogy abbahagyja és elballag. Meg szokás beszélni és ha lehet változtatnak rajta...persze nem kötelező,ez igaz,de szokták :)
dec. 11. 14:07
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha rövidre le volt nyírva ahogy írod, akkor szerintem más volt az ok. Vagy az az kb 1% volt aki nagyon finnyás.

Én akiket ismertem mind a rövidre vágottat szerette, mert a full csupasz egyik szerint sem férfias. Ebből gondolom csak más volt a gond.

De mind1 felejtsd el.

dec. 11. 14:27
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
#25 bizonyára férfi vagy, és fogalmad sincs, hogy a nálad kevésbé intelligens férfi társaid milyen reakciókat tudnak adni egy-egy helyzetben. Sokszor sokkal egyszerűbb nemet mondani, és hagyni. Sokat elárul a lepontozás arról, hogy ezek szerint egy nő (vagy férfi) akkor mégse mondhat nemet, és zárhatja le amikor akarja. Mondok pár példát (kérdező ne vedd magadra, nem rólad van szó) amik okok lehettek, de jobb nem belemenni: igénytelen, büdös, kicsi, mégsem akarja, akármilyen okból (ez akár egy múltbéli negatív élmény is lehet). Nem lesz két ember “partner” attól, hogy majdnem szexeltek. Igen, egy párkapcsolatban fontos a kommunikáció és a visszajelzés, de egy majdnem szex nem ez a kategória. Ha nem akarja megbeszélni nem akar/nem lehet változtatni, akkor hagyni kell.
dec. 11. 14:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért te is lepontoztál 27 es,ez is sokat elárul. Hiszed vagy sem,nálam a kommunikáció csodákra képes. Akivel bármi gondunk volt egymással el sem jutottunk az ágyig,így nem voltak ilyen kínos szituk. Az ilyen példák neg mint igénytelen,büdös,ez látszik,érződik,szóval ha ilyen van,szóba sem állok,így nincs miről beszélni
dec. 11. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!