Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha oda kerülne a sor, és kiderülne, hogy a pasinak nem csupasz mit csinálnátok?
Ha teljes dzsumbuj az egész,az tud sajnos visszataszito lenni. Nekem a szorosseggel nincs tul sok bajom,bar a csupasz farok+here kombónal finomabb nincs.
De ha már benőtte teljesen a szőr,az sajnálom,de engem taszítana.
Más volt ott a baj ha elküldött.
Idétlenség , semmi határozott férfias nem volt benned vagy büdös voltál.
Igen, a férfinak megvan a joga ahhoz, hogy úgy hordja a szőrt ahogy akarja, de a nőnek pedig megvan a joga nemet mondani. Nem tudom miért kell itt szét szidni a történetben említett nőt. Ha neki ez tarthatatlan volt, akkor ne csináljon olyat, ami nem tetszik neki. Persze fordított esetben is így van, férfiként is lehet nemet mondani ha valami nem tetszik.
Ami az én véleményem: ha egy természetesre hagyott dzsungel az egész, akkor nem fogok orálozni. Illetve megkérem később, hogy legyen szíves egy kicsit rövidebbre vágni. Engem taszít a sok szőr, ez nem csak ápoltsági kérdés, hanem vizuális is, és kényelmi is. Nem akarok szőrszálakat a számba. Teszem hozzá, sok sztori van, amiből kiderül, hogy a férfiak sokszor egyáltalán nincsenek annyira ápoltak, mint gondolják. Visszatérve, ha igényesen rövidre van vágva (heréknél előnyösebb a teljesen csupasz) akkor nekem teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!