Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ha oda kerülne a sor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha oda kerülne a sor, és kiderülne, hogy a pasinak nem csupasz mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Nem is full szőrös csak rövidre van vágva. Mi lenne a reakciótok, otthagynátok egyből? Orál így semmi képpen sem férne bele, de más azért igen?

dec. 11. 08:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
33%
Nem azért, de nem lehet, hogy nagyobb méret igényei voltak a lánynak csak a szőrzetre fogta, és ezért küldött el? Vannak ilyenek is sajnos. 🙁
dec. 11. 10:25
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki emiatt elküldött, az annyit is ér... Ott jól jártál, hogy megszabadultál tőle...
dec. 11. 10:28
 13/28 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, itteni méretek szerint tényleg nem nagy, csak átlag, de eddig nem volt gond, mert tudom használni.
dec. 11. 10:30
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne az itteni méretezésből indulj ki,mert az mese habbal,mondom ezt elég sokat látott nőként.
dec. 11. 10:32
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha teljes dzsumbuj az egész,az tud sajnos visszataszito lenni. Nekem a szorosseggel nincs tul sok bajom,bar a csupasz farok+here kombónal finomabb nincs.

De ha már benőtte teljesen a szőr,az sajnálom,de engem taszítana.

dec. 11. 10:43
 16/28 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor máshol is szőrös. Ha már ott vagyok, akkor lenne szex. De több találkozást nem akarnék.
dec. 11. 11:21
 17/28 anonim ***** válasza:

Más volt ott a baj ha elküldött.

Idétlenség , semmi határozott férfias nem volt benned vagy büdös voltál.

dec. 11. 11:41
 18/28 anonim ***** válasza:
Normális emberek megbeszélik egymással hogyan "szeretik", az a csak nem volt százas.
dec. 11. 11:59
 19/28 anonim ***** válasza:
67%

Igen, a férfinak megvan a joga ahhoz, hogy úgy hordja a szőrt ahogy akarja, de a nőnek pedig megvan a joga nemet mondani. Nem tudom miért kell itt szét szidni a történetben említett nőt. Ha neki ez tarthatatlan volt, akkor ne csináljon olyat, ami nem tetszik neki. Persze fordított esetben is így van, férfiként is lehet nemet mondani ha valami nem tetszik.

Ami az én véleményem: ha egy természetesre hagyott dzsungel az egész, akkor nem fogok orálozni. Illetve megkérem később, hogy legyen szíves egy kicsit rövidebbre vágni. Engem taszít a sok szőr, ez nem csak ápoltsági kérdés, hanem vizuális is, és kényelmi is. Nem akarok szőrszálakat a számba. Teszem hozzá, sok sztori van, amiből kiderül, hogy a férfiak sokszor egyáltalán nincsenek annyira ápoltak, mint gondolják. Visszatérve, ha igényesen rövidre van vágva (heréknél előnyösebb a teljesen csupasz) akkor nekem teljesen rendben van.

dec. 11. 12:07
 20/28 anonim ***** válasza:
48%
De utolsó gáz a csaj mert lehetett volna ezt ahogy írid, megbeszélni nem ott hagyni
dec. 11. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!