Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjem nem képes rá?
61/86 A kérdező kommentje:
Azért nem segít egyik válasz sem mert már mindent próbáltunk. Újra lefogok ülni vele beszélgetni de nem akar orvoshoz menni. Ezért vagyok tanácstalan mert homokba dugja a fejét. Ez neki ciki értsem meg.
A cikinél sokkal rosszabb, ha otthagyod, vagy fúria lesz belőled. Ezt is értse meg.
dec. 11. 17:44
Igen, az lenne a legjobb, ha ezt alaposan átbeszélnétek, mert ez így nem jó neked nyilván. Valami megoldást kell rá találni mindenképpen, ami mindkettőtöknek megfelelő, vagy elfogadható. Így csak őrlődsz magadban és egész nap fel vagy pörögve és nem tudsz rendesen kielégülni. Ezt meg kell értenie neki is és valamit kezdeni az üggyel.
dec. 11. 17:44
Kérdező!El olvastam majd az egész írásod.Az nem ciki neki hogy ott hagy szinte minden alkalommal, fel tűzelve?Nem lesz jó vége az már biztos.
dec. 11. 18:49
dec. 11. 19:46
#61 sajnos nem tudunk kész receptet adni, hogy "csináld, azt hogy" és varázsütésre minden megoldódik. Mert ilyen sajnos nincs.
A probléma a párod fejében van, amivel te nem, legfeljebb egy szakember (pszichológus) tud mit kezdeni.
A potencianövelők semmit sem érnek a gyorstüzelés ellen! Azok arra jók, hogy hamarabb feláll, de attól még ugyanolyan gyorsan el fog durranni. A farokgyűrű csak a vér visszaáramlását csökkenti, stabilabb erekciót tud okozni, de attól se nem áll fel csak úgy, se nem fogja tovább bírni az együttléteket.
A metélésnek szintén nincs hatása rá, nem ezért lett gyorstüzelő a párod.
Az egyetlen út, ha leültök megbeszélni és ő maga akar változni! Na itt kezdődik minden. Nem fogsz tudni te "melózni" helyette, nem tudod helyette megoldani!
dec. 12. 00:27
Egy titkos szerető,hódoló?Néha-néha?Ha már gondtál arra...
dec. 17. 07:00
68/86 A kérdező kommentje:
Inkább beszélek vele újra. Nem tudom megtenni, túlságosan szeretem.
Azt minden féle képp,közösen kell meg oldanotok.2 éve vagy toleráns,nem semmi,nem lett volna csoda ha máshol keresed az vágyaidat.Előbb útobb még jobban fog erősödnia vágy hogy igazán egy jó dugásban legyen részed, már bocsánat de ez a helyzet. Nem akartam nyers lenni.Na és ha egyszer lesz egy gyenge pillanatod?Nézd ezt a te magánügyed ,nem kérdés én úgy gondolom a végteleségig ez nem mehet, nem opció.Ahogy olvastam egy oldalú a meg felelő lépés,segítség kérés te partner vagy benne a férjed nem.Szereted oké,de szerelem ide oda, neked szükséged van a jó szexre,lehetne 3-ik?vagy az nem fér bele nektek?Vagy neked kell egy jó szerető aki figyelmes lenne e-téren.Attól még lehetek jó viszonyban,sok ilyen van,müködik semmi komoly csak szex.Meg kapnád amit keresel.
dec. 17. 08:00
70/86 A kérdező kommentje:
Hármas neki nem fér bele. Szerintem én sem szeretném. Nincs olyan, hogy elgyengülök ha senkit nem engedek közel magamhoz. Ezt tudatosan teszem. Nem is adok rá esélyt.
Kommunikáció a lényeg de nem akarom megbántani, érthetően érzékeny téma számára.
Kapcsolódó kérdések: