Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem gyereket akar, én még nem. Megbeszéltük es arra jutottunk, hogy védekezünk. Mégis minden alkalommal, vagy lecsúszik róla a gumi, vagy szétreped. Direkt csinálja, mit tehetek?
első lépésben kivered a balhét, mert ez nagyon szemét dolog
második, hogy női óvszert használj, az nem tud "véletlenül" lecsúszni
Én nem feküdnék egy ilyen ember alá, hanem kapna 3gy ultimátumot, hogy vagy megtanulja normálisan a faszára húzni vagy megoldjuk egyszerűen: nincs szex és kész.
És ja, elkezdenék hormonális fogamzásgátlót szedni mindenképp.
Szakítás. Egy ilyen hányinger szar alak mellett te mit csinálsz? Az kéne még csak, hogy ilyentől legyen gyereked. Maga a pokol lenne.
Úristen rendesen felidegelt ahogy olvastam a kérdést. Szánalmas kis féreg. Remélem felnyílik a szemed.
A korábbi válaszok meg egyenesen meglepnek. Bezzeg ha egy férfi írta volna ki, hogy rájött hogy a felesége titokban nem szedi a fogamzásgátlót hogy terhes legyen, na akkor ott micsoda krvázás lenne meg bosszú meg válás stb. Vicces hogy itt mindenki normálisnak gondolja ezt a viselkedést és a kérdezőnek ajánlgatják a fogamzásgátlót. Tipikus bzdmeg, a nő legyen egy bólogató kiskutya, tűrjön el mindent a férfinak, bármit is csinál hajtsa le a fejét és maradjon vele. Undorító ez a 'rendszer'.
Egy ilyen ember mellett 1) soha az életben nem vállalnék gyereket 2) nem is élnék vele, mert ha ilyen erkölcstelen féreg, ki tudja mi másban akar majd engem átvágni.
6. Te neked mi a bajod?
AZ miért szar ember aki gyereket szeretne??
8
Szerintem gondolkodj el azon, hogy való-e annak gyerek, aki semmibeveszi annak az embernek a kérését, akitől akar.
Jó, hogy már meg nem erőszakol, hogy biztosra elvesse a korcs magjait
#8: Látom a 8 általánosod sincs meg. Nem az a baj, hogy gyereket akar, hanem hogy ha nincs egyetértés, ő átveri a feleségét, sunyi módon teherbe akarja ejteni valahogy, hogy megszerezze amit akar.
Egy gyerekhez 2 db egyértelmű, jól átgondolt igen kell. Pont. Nincs más opció.
Ha meg terhes lenne a kérdező, mit gondol mi lenne? Abortuszra kéne mennie, hisz ő NEM akar gyereket. A férj magyarul abortuszra akarja küldeni a feleségét. Kinézem belőle, hogy akár többre is. Miféle ember az ilyen? Utolsó patkány senkiházi szar. Nőt se érdemel, nem hogy gyereket. Mert egy ilyen erkölcstelen önző empátiát és szeretetet nem ismerő ember a gyerek életét is tönkre figja tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!