Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjem nem képes rá?
Figyelt kérdés
Egy ideje a férjem gyorstüzelő. Nagyon vágyom egy hosszabb kielégítő szexre. Mit tegyek, hogy elég legyen ami van? Már folyton csak erre tudok gondolni. 45Ndec. 10. 14:08
51/77 anonim válasza:
50#
Már elmondta, hogy nem akarja megcsalni a párját. A párjával akar szexelni és nem mással, de hosszabban akarja, hogy dugja a párja legalább 10-15 percig szeretné érezni a farkát.
Tehát az egyetlen megoldás, hogy ki kell deríteni, hogy miért lankad le a farka és utána megoldást találni rá.
Kérdező!
Miért lett lörbe metélve a párod? És miért felnőtt korában?
52/77 anonim válasza:
A férjednek mondtad,az sem lenne egy hátrány már bocsánat. A végtelenségig nem lehet halasztani,tolerálni.Sok kapcsolat ment szét ez miatt.Újat nem tudok mondani a jó kapcsolat ,házasság alap köve a szex,a jó szex . Urológus, egy harmadik sokat segíthet, azon nem gondolkodtál.Attól még nem leszel kevesebb ha meg éled a vágyaid,jó szexet kapsz a harmadiktól.Attól még ugyanaz az ember maradsz ,csak éppen ki elégitve.Lehet okosan csinálni.Nyersnek tűnhet amit mondtam de ezek a tények.
53/77 anonim válasza:
#51 Igen olvastam mit nem és mit akar.Első sorban szakember és egy őszinte beszélgetés sokat segíthetne.A harmadik elöbb -utóbb, ha így folytatódik jelen lesz.Olvastad ?Én igen,gondolkozott már erről,de szereti.Igen jól látod meg oldást kell találniuk, minnél hamarabb mielőtt zátonyra fut az egész.
54/77 anonim válasza:
Végig olvastam az összes kommentet és kérdező válaszait is. Én úgy látom, hogy itt nincsen megoldás. A férjed rövid ideig mert körül van metélve, plusz időnként merevedési gondjai is vannak. Te vágynál arra, hogy jó alaposan kielégülj, egész nap erre gondolsz, a szex körül forognak a gondolataid, de csakis a férjeddel. A szerető nem opció, nem tudnád megtenni. Az önkielégítés nem elég. Bármit írtak kommentben, mindenre negatív választ adtál. Valszeg erre a kommentemre is így fogsz reagálni, sebaj. Körbe is értünk és az eredmény az, hogy nincsen rá megoldás, csakis egy szakember tudna segíteni rajtatok. Minden jót kívánok!
55/77 anonim válasza:
Több helyen meg azt írták a körülmetélt tovább bírja. Akkor most mi az igaz?
56/77 anonim válasza:
30# te ezt honnan veszed ismered?,ha úgy is lenne neked az miért fáj?Legkönnyebben ismeretlenül ítélkezni,véleményt mondani.
57/77 A kérdező kommentje:
54. Végig olvastam a válaszaimat nem ertem miért mondod, hogy negatív válaszaim vannak?
Fitymaszűkület miatt volt metélve.
dec. 11. 16:39
58/77 anonim válasza:
57 ne is haragudj de 54-es jól látja szerintem egy jó szakember segíthet. Szervi vagy lelki dolog lehet.
59/77 anonim válasza:
negatív=egyik sem jelentett számodra megoldást. Nem azt írtam, hogy negatív ember vagy, hanem a válaszaid negatívak voltak, vagyis nem segített egyik sem.
60/77 anonim válasza:
Ha a metélés óta van a baj, csak a doki segíthet. Olyat, akivel ilyen nem történt, hiába kérdezel. Utoljára szóltam hozzá, hogy orvoshoz kellene menie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!