Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy élitek meg a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élitek meg a szexet?

Figyelt kérdés
Nehezen engedtek közel magatokhoz bárkit is, vagy különleges dolog az akivel összebújtok?
dec. 10. 10:26
 1/8 Tilinkó ***** válasza:
100%
Én könnyen, hajt a kíváncsiság, ki milyen meztelenül. :-)
dec. 10. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
én magamutogató alkat vagyok, gyakran villantok bugyit is ennek kapcsán lehet tapizás is de ennél több csak ritkán és valódi kapcsolatban jöhet
dec. 10. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
#2: akkor villants nekem egyet ;)
dec. 10. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a szex egy intim dolog, érzelmek nélkül elképzelhetetlen. Ezért is van az, hogy eddig kettő férfival voltak együtt (exem és jelenlegi párom), holott alkalmi dolgokra bőven lett volna lehetőségem. Viszont ha már van egy megfelelő társ, akkor a napi minimum egy az alap és minden téren igénylem a változatosságot.
dec. 10. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon nehezen és nagyon ritkán. Általában óriási csalódás és hiányérzet a vége. Egyszer volt egy partnerem, aki a mennyekben tudott vinni szex közben és azt a szintet senki meg se tudja közelíteni sajnos.
dec. 10. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
#5: lehet próbálkozni? :)
dec. 10. 11:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nálam is ez van 5ös...

De nehezen engedek bárkit is közel.

dec. 10. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Természetesen az, hogy valakivel lefeküdnék e az a külsőn múlik első körben, hogy vonzó e számomra, tetszik e.

De ez minden embernél alap.

Ha nincs senkim, akkor egyszeri alkalomban is benne vagyok , elég a szexuális vonzalom.

Van, hogy a nőknek is.

Ha nem a megfelelő partnert találja meg az ember akkor olyan kapcsolatban is okozhat az illető csalódást ahol érzelmek is vannak, és megvan a bizalom is...ott is lehet rossz a szex.

dec. 10. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!