Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők. Hogyan élitek, csináljátok, gyakoroljátok a szexet ha nem tudtok találkozni?
Figyelt kérdés
Nem féltek a megcsalástól?2022. jún. 29. 22:13
1/4 anonim válasza:
A párom kint dolgozik jelenleg Ausztriában már fél éve, én itt lakom Magyarországon. Persze nincs annyira messze, de azért ez is nagy távolság. Már 3 éve együtt vagyunk, ez volt az első ilyen hosszabb idő, amikor messze van, tehát ez most távkapcsolat amíg haza nem jön. A szex nyilván ilyenlor fizikailag nem lehetséges, mi például videóchaten szoktunk játszani kicsit ilyenkor, például én ujjazom magamat, a cicimmel játszom, ő elélvez rá, ennyi. A semminél több, aztám ha hazajön, majd szexelünk rendesen is, de sosem csalnám meg. :)
2/4 anonim válasza:
Jelenleg olyan életszituációban vagyok, hogy nem kívánom a szexet. Mellette az önkielégítés megy. A távkapcsolaton belül így meg nem merül fel mint téma.
F
3/4 anonim válasza:
Kellenek hozzá szexuális kiegészítők és akkor kibírható a dolog :)
4/4 anonim válasza:
Így veszélyes a megcsalás, csináljatok minden nap (vagy ahogy érzitek a szükséges gyakoriságot) önkielégítést egymás előtt kamerán, akkor nem csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!