Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellemetlen nekem az orál? Hogy tudnám elengedni magam jobban?
"azt is úgy, hogy egy takarót húzok oda a fejére szegénynek, hogy ne lásson semmit"
Hát ne haragudj, de nagyon hülye vagy🙃🙃
Normál esetben a nemi szerveknek és a váladekaiknak van íze is, szaga is, bát utóbbit nem úgy kell elképzelni egészséges ember esetén, hogy kifüstöli a másikat. Normál, egészséges flóra esetén még tuningolja is a másik agyát, nem volt ám hülye a természet...
Ellenben, ha ennyire ér(t)etlenül állsz az egészhez, az tuti nem normális. Eredendően én is gátlásos vagyok/voltam, de mire az első/jelenlegi párommal ruha nélkül ágyba keveredtünk, sikerült annyira megjönnie az eszemnek, hogy hogyha nagyon gázul néznék ki, nem kívánna. Orál esetén ugyanez, ha nagy gondok lennének, nem csinálná 😅 Ez a "fejére húzom a párnát" dolog inkább elképesztően gyerekesnek tűnik, nem sima gátlásosságnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!