Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kellemetlen nekem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellemetlen nekem az orál? Hogy tudnám elengedni magam jobban?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, a barátommal távkapcsban vagyunk, tőle is kaptam az első csókom. Mikor találkozunk szokott köztünk lenni orál, én szívesen csinálom neki, viszont azt nem szeretem mikor ő akarja nekem. Nem tudom elengedni magam közben, egyfolytában az jár a fejemben, hogy vajon van e íze, szaga 😆 Ő mindig próbál nyugtatni, hogy dehogyis akkor nem csinálná, meg hogy imád engem es így is boldoggá akar tenni. De sajnos kb 2 percig engedem es azt is úgy, hogy egy takarót húzok oda a fejére szegénynek, hogy ne lásson semmit 😂

2022. máj. 23. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, van íze és illata, mégpedig olyan, amit a férfiak szeretnek.
2022. máj. 23. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitással kapcsolatban bent ülő komplexusok, gátlások a tudatalattidban. Te győzd le őket, ne ők gyűrjenek maguk alá, megfosztva téged a szexualitás, az erotika szépségeitől, örömétől.
2022. máj. 23. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van ize és szaga is, de mi ezt szeretjük. Lehajolsz és ha halszag/sajtszag csap meg, akkor azt nem szeretjük csak az éttermekbe, ha ezek jelenlétét nem érzed, akkor gratulálunk, imádnivaló p..cid van! ^^
2022. máj. 23. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

"azt is úgy, hogy egy takarót húzok oda a fejére szegénynek, hogy ne lásson semmit"

Hát ne haragudj, de nagyon hülye vagy🙃🙃

2022. máj. 23. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben a nemi szerveknek és a váladekaiknak van íze is, szaga is, bát utóbbit nem úgy kell elképzelni egészséges ember esetén, hogy kifüstöli a másikat. Normál, egészséges flóra esetén még tuningolja is a másik agyát, nem volt ám hülye a természet...

Ellenben, ha ennyire ér(t)etlenül állsz az egészhez, az tuti nem normális. Eredendően én is gátlásos vagyok/voltam, de mire az első/jelenlegi párommal ruha nélkül ágyba keveredtünk, sikerült annyira megjönnie az eszemnek, hogy hogyha nagyon gázul néznék ki, nem kívánna. Orál esetén ugyanez, ha nagy gondok lennének, nem csinálná 😅 Ez a "fejére húzom a párnát" dolog inkább elképesztően gyerekesnek tűnik, nem sima gátlásosságnak...

2022. máj. 24. 00:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Kicsi vagy te még a szexhez.
2022. máj. 25. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!