Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek meg a szexet lelki síkon? Mit jelent nektek pontosan? Mitől lesz intim, esetleg érzelmes számotokra?
Leírom, milyen jellegű válaszokat várok. Én befogadói oldalról tudok nyilatkozni, szeretném, hogy amikor bennem van a partnerem, úgy érezze, hogy hazatalált, hogy van a világon olyan "hely", ahol teljes mértékben elfogadottnak, szeretettnek és "otthon" érezheti magát, és azt, hogy nem félek a rendelkezésére bocsátani magam, beereszteni őt a testembe és a lelkembe, sebezhetőnek mutatkozni mellette, mert megbízom benne minden további nélkül.
Nem tudom, én dimenzionálom-e túl ezt az egészet, lehet, hogy tényleg csupán az erogén zónák stimulálásáról kellene szólnia, nekem jóval többet jelent ennél. Nagyon kíváncsi lennék, hogy kakukktojás vagyok-e. Örülnék, ha a hozzászólásotokba beleírnátok a nemeteket.
Voltak teljesen hasonló gondolataim, mint amit leírtál és sokszor vágytam az érzésre is, hogy milyen az, ha teljesen elfogad valaki és bármilyen pillanatnyi vágyat meg lehet vele osztani és megélni. Szóval a szexuális elfogadás nagyon fontos dolog.
De rájöttem, hogy ezt kb majdnem lehetetlen megvalósítani.
Csak szexet?
Jobb, mint kiverni.
Szeretkezni, majd összebújni meg jobbat tesz az agy jutalmazó központjának.
Lelki síkon? Hát, bocs de ez csak szex :D Nem tudom ezen mi lehet lelkis dolog :D
27f
Kapcsolat elején, valami különös csodálatos érzés magamba fogadni a másik felet, összeolvadni a testével. Később, mikor ez a varázs már múlik, hisz nem annyira újdonság egymás teste, lelke, olyankor...szeretem látni, tudni, milyen örömöt, gyönyört tudok neki okozni. Amikor pedig egyszerre tudjuk átélni az orgazmust, az pedig a testi-lelki teljes összhangot jelenti. Hiszem ugyanis, hogy ehhez kell az igazán jó párkapcsolat. Ez által is kapok visszajelzést, hogy igen, ott vagyok, amellett aki mellett lennem kell.
Kb. ennyi a dolog lelki része.
"amikor bennem van a partnerem, úgy érezze, hogy hazatalált, hogy van a világon olyan "hely", ahol teljes mértékben elfogadottnak, szeretettnek és "otthon" érezheti magát,"
Mindazonáltal csakis állóvendéget fogadsz, igaz?
Viccet félretéve nekem pasiként merőben mást jelent egy kommersz dugás valakivel, és mást a párommal való szerelmeskedés. Előbbi csak kiüresít testileg-lelkileg, míg az utóbbi feltölt boldog energiával, tetterővel. Egy hegyet arrébb tudnék olyankor tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!