Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen szoktatok szexelni?
Figyelt kérdés
dec. 9. 20:12
3/9 anonim válasza:
Veszélyeztetett terhes voltam, így sajnos nem lehetett.
De amint a végéhez közeledtem bepótoltuk.
5/9 anonim válasza:
Terhesen úgy megnőtt a libidóm hogy két naponta szexeltunk. Előtte heti 1-2 alkalom volt.
6/9 anonim válasza:
Az alhasi vérbőség miatt nem is tudjátok elképzelni, milyen perverz fantáziáim voltak terhesen. Olyan 7 hónapig rendszeresen szexeltem a férjemmel. De szerencsém volt, mert problémamentes terhességem volt.
8/9 anonim válasza:
Én a párom dugtam amikor terhes volt, jobban kívánta a szexet, az is igaz, análra is jobban rá tudtam beszélni.
Viszont még amikor egyedül voltam, akkor is dugtam terhes nőket, mert sok volt köztük, aki olyankor teljesen bevadult szexőrültek lettek.
Volt, olyan, felmentünk hozzá, lefektette a 2 éves gyerekét és a másik szobában dugtunk, úgy, hogy terhes volt.
9/9 anonim válasza:
Nyilván igen, utolsó pár hétben nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!